Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlara RTX 4060 alıyorduk Lenovo Monster Casper HP vs. ama vardı ama bu da iyi.
Bu fiyatlara RTX 4060 alınmaz. Lenovoların anakart yanma sorunları var. HP modelleri kronik Victus 15. Monster ve Casper'ı zaten saymıyorum bile. Düzgün RTX 4060'lar en az 36K'dan başlıyor.

Bu fiyatlara 4060 alınmaz. Lenovoların anakart yanma sorunları var. HP modelleri kronik Victus 15. Monster ve Casper'ı zaten saymıyorum bile. Düzgün 4060'lar en az 36K'den başlıyor.

Bir ara ilanlar görüyordum yanlış mı? Gördüm de RTX 4060 33-36K fiyatlara geliyordu sanki. Giriş seviyesi ürün alıyorsunuz bu arada bütün markalarda kusur bulunabiliyor bu yüzden.

Bir ara ilanlar görüyordum yanlış mı? Gördüm de RTX 4060 33-36K fiyatlara geliyordu sanki. Giriş seviyesi ürün alıyorsunuz bu arada bütün markalarda kusur bulunabiliyor bu yüzden.

Giriş seviye RTX 4060 almaktansa orta seviye RTX 4050 alınması daha mantıklı. Ayrıca Monster ve Casper dediğiniz markalar giriş seviyesi bile değiller. Girişin de girişi onlar.

Giriş seviye 4060 almaktansa orta seviye 4050 alınması daha mantıklı.
Ben buna katılmıyorum çoğu AAA oyun full ayarlarda 8 gb vram üzerine çıkıyor. Oyun oynayacak birini RTX 4050 üzer bu çağda bu bir de optimizasyonu güzel oyunlarda böyle RTX 4060 RTX 4050 ile optimizasyonu kötü oyunları full oynamak hayal zaten yeni oyunlarda.

Ayrıca Monster ve Casper dediğiniz markalar giriş seviyesi bile değiller. Giriş'in de giriş'i onlar.
RTX 4060 fiyatlarını değerlendiriyorum ben marka adı vermiyorum. 40K fiyatları görmeye hiç alışamadım.

Ben buna katılmıyorum çoğu AAA oyun full ayarlarda 8 gb vram üzerine çıkıyor. Oyun oynayacak birini RTX 4050 üzer bu çağda bu bir de optimizasyonu güzel oyunlarda böyle RTX 4060 RTX 4050 ile optimizasyonu kötü oyunları full oynamak hayal zaten yeni oyunlarda.

RTX 4060 fiyatlarını değerlendiriyorum ben marka adı vermiyorum. 40K fiyatları görmeye hiç alışamadım.
45W RTX 4060 ile RTX 4050'den iyi performans alacağınızı mı sanıyorsunuz?