- Makaleler
- 14
Sorunlar:
Linux:
Daha kalıcı çözümler için lütfen bu forumlarda açtığım konuları destekleyin:
ASUS Forum - Reddit - NVIDIA Forum
Mail de attım ama dönüş geleceğini sanmıyorum. ASUS'un sürücüsünü kullan geç demek doğru olmaz. Çünkü ASUS bu cihaza yeni NVIDIA sürücülerini geç getirebilir. Getirmeyi de kesebilir. Direkt resmi NVIDIA sürücüsü üzerine kurulan bir hotfix paketi kat kat daha iyi olacaktır.
- dGPU modunda Linux dağıtımları çalışmıyor.
- dGPU modunda Windows parlaklık ayarı bozuk çalışıyor.
- Hybrid modunda Chromium tabanlı uygulama geçişler kasılıyor.
- NVIDIA, formattan (ISO'dan Windows kurduktan) sonra bazen çöküyor.
- @bicy: Windows mavi ekran hata ayıklama
- @MKerem: Linux hata ayıklama
- @Rav3nnd: Yardımcı olmaya çalıştı
- @pesimist34: Yardımcı olmaya çalıştı
Linux:
- Pop!_OS daily Build (NVIDIA Pre-Installed) kullanmak dışında kısa çözüm yok.
- Eğer "chroot" ve "xorriso" hakimseniz, kullanmak istediğiniz dağıtımı açıp NVIDIA 580+ kapalı sürücülerini eklemeniz gerek.
- PiluX'de NVIDIA sürümü kullanmanız gerek ancak işletim sistemi henüz yayınlanmadı.
- BIOS içerisinde yer alan ASUS Cloud Recovery ile ASUS tarafından sağlanan Windows'u tekrar yüklemeniz gerek.
- NVIDIA sürücünüzü güncellemeyin. Yanlışlıkla günceller veya kurulmaz ise: ASUS tarafından sağlanan 32.0.15 (NVIDIA 576.65) sürücüsünü kullanın. (Website Archive)
Daha kalıcı çözümler için lütfen bu forumlarda açtığım konuları destekleyin:
ASUS Forum - Reddit - NVIDIA Forum
Mail de attım ama dönüş geleceğini sanmıyorum. ASUS'un sürücüsünü kullan geç demek doğru olmaz. Çünkü ASUS bu cihaza yeni NVIDIA sürücülerini geç getirebilir. Getirmeyi de kesebilir. Direkt resmi NVIDIA sürücüsü üzerine kurulan bir hotfix paketi kat kat daha iyi olacaktır.