Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
yusufumm07
Üstün
RAM önerisi ve SSD önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cwerd
Çalışkan
Hocam hepsi uyumlu mu acaba uyumluluk benim için çok çok önemli.
Hocam hepsi uyumlu mu acaba uyumluluk benim için çok çok önemli.
Açıkçası siteden bakmaya çalıştım uyumluluk konusunda açıklama bulamadım.
sawyerford
Üstün
RAM arkadaşın önerdiği iyi. SSD olarak önerim bu olur.
www.akakce.com
Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z002TG8 PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.745,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Genellikle 6000CL30 uyumlu olur. Üstleri sorun çıkarmaya başlıyor. İlla anakart QVL listesinden bakmaya gerek yok keza oradan bakınca da uyum sorunu yaşandığı oluyor.Hocam hepsi uyumlu mu acaba uyumluluk benim için çok çok önemli.
temmuzhd
Uzman
Kingston KC3000 Performanslı ve serin çalışan bir SSD, Fury Renegade modeli de olabilir. İkisi eş değer.
QVL listesine bakmadan RAM almayın, listede yoksa almayın. QVL uyumlu modelleri göstermez o modelin o anakartta test edildiğini gösterir, sorun tabii ki çıkabilir en azından test edilmiş, alacağınız anakartla test edilmemiş modeli almayın.
QVL listesine bakmadan RAM almayın, listede yoksa almayın. QVL uyumlu modelleri göstermez o modelin o anakartta test edildiğini gösterir, sorun tabii ki çıkabilir en azından test edilmiş, alacağınız anakartla test edilmemiş modeli almayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cwerd
Çalışkan
Kingston KC3000 Performanslı ve serin çalışan bir SSD, Fury Renegade modeli de olabilir. İkisi eş değer.
Önerin hocam bana QVL uyumlu RAM önerin 32 yapmayı düşünüyorum.
Önemli olan, Dual kit şeklinde RAM alman. Dual kit olmadığında, sıkıntı çıkartabiliyor.
Cwerd
Çalışkan
Önemli olan, Dual kit şeklinde RAM alman. Dual kit olmadığında, sıkıntı çıkartabiliyor.
Hocam şu nasıl QVL listesinde hem çift kanal olarak mevcut https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl30-cmp32gx5m2b6000z30-fiyati,332772948.html
Hocam şu nasıl QVL listesinde hem çift kanal olarak mevcut https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl30-cmp32gx5m2b6000z30-fiyati,332772948.html
Bunlar güzel RAM'ler ama, fiyatı gereksiz pahalı. Bir de bunların ebatları büyük, onu da unutma. Biraz kaba RAM'ler. Neredeyse yarı fiyatına, hatta daha uygun fiyata aşağıdaki RAM'leri kullanabilirsin. Anakart QVL listende var bu RAM modeli. XPG iyidir bu arada. Bende XPG kullanıyorum.
@Cwerd
Son düzenleme:
Cwerd
Çalışkan
Bunlar güzel RAM'ler ama, fiyatı gereksiz pahalı. Bir de bunların ebatları büyük, onu da unutma. Biraz kaba RAM'ler. Neredeyse yarı fiyatına, hatta daha uygun fiyata aşağıdaki RAM'leri kullanabilirsin. Anakart QVL listende var bu RAM modeli. XPG iyidir bu arada. Bende XPG kullanıyorum.
@Cwerd
Teşekkürler herhangi bir sorun yaşadınız mı peki hocam. Düşünceleriniz benim için önemli de
Teşekkürler herhangi bir sorun yaşadınız mı peki hocam. Düşünceleriniz benim için önemli de.
B850 TUF gaming anakart için düşünüyorum siz hangi anakarti kullanıyorsunuz?
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347