Bütçe
15.000 TL
Teşekkürler herhangi bir sorun yaşadınız mı peki hocam. Düşünceleriniz benim için önemli de.

Şöyle ben kit şeklinde almadığım için, sadece sıkıntı yaşadım. 6000 MHz'e yükselttiğimde RAM'leri dengesizleşiyor sistemim. Kit şeklinde alınmadığında, böyle sorunlar yaşanabiliyor. 4800 MHz'de kullanıyorum geçici. Dual kit alıp, bu sorunu ortadan kaldıracağım. Ama sen Dual kit şeklinde alırsan direkt, QVL listesine de uyduğun için hiç sıkıntı yaşamazsın. EXPO ve XMP açtığında sorun yaşatmaz sana.

Ben ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi modelini kullanıyorum.

Şöyle ben kit şeklinde almadığım için, sadece sıkıntı yaşadım. 6000 MHz'e yükselttiğimde RAM'leri dengesizleşiyor sistemim. Kit şeklinde alınmadığında, böyle sorunlar yaşanabiliyor. 4800 MHz'de kullanıyorum geçici. Dual kit alıp, bu sorunu ortadan kaldıracağım. Ama sen Dual kit şeklinde alırsan direkt, QVL listesine de uyduğun için hiç sıkıntı yaşamazsın. EXPO ve XMP açtığında sorun yaşatmaz sana.

Ben ASUS TUF gaming B650M-E Wi-Fi modelini kullanıyorum.

Evet hocam denildiği gibi Dual kit performans ve stabilize açısından çok önemli teşekkürler SSD tarafında bir öneriniz mevcut mu acaba?

Ben ASUS TUF gaming B650M-E Wi-Fi modelini kullanıyorum.

Ek olarak işlemci R7 9800X3D düşünüyorum.

Ben ASUS TUF Gaming B650M-E Wi-Fi modelini kullanıyorum.
Hocam bende 850 Plus sipariş verdim yarın gelecek, 10.800 TL gibi bir fiyat mevcut, iade edip, aradaki 3-4 K'lık farkı cebe atmak mantıklı olur mu ? Çok farkeder mi acaba işlemcim 7800X3D olacak onu da sipariş verdim.

Ben SSD olarak 2 model kullanıyorum. İki modelde gayet üst düzey modeller. Memnunum.

9800X3D üst düzey bir işlemci, gayet iyidir.

Hocam bende 850 Plus sipariş verdim yarın gelecek, 10.800 TL gibi bir fiyat mevcut, iade edip, aradaki 3-4 K'lık farkı cebe atmak mantıklı olur mu? Çok fark eder mi acaba işlemcim 7800X3D olacak onu da sipariş verdim.

Hocam onunla ilgili bir konu açın, detaylıca belirtin. @20424 hocamı da etiketleyin, müsait olduğunda aradaki farkı size benden daha iyi anlatacaktır. Anakart ve sistem konusunda forumda en iyilerdendir kendisi.[/URL]

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben SSD olarak 2 model kullanıyorum. İki modelde gayet üst düzey modeller. Memnunum.

9800X3D üst düzey bir işlemci, gayet iyidir.

Hocam onunla ilgili bir konu açın, detaylıca belirtin. @20424 hocamı da etiketleyin, müsait olduğunda aradaki farkı size benden daha iyi anlatacaktır. Anakart ve sistem konusunda forumda en iyilerdendir kendisi.[/URL]
Zaten reisim 1 aydır her soruma, geçiştirmeden cevap veriyor. O zaten fikri verdi de ben biraz fazla düşünüyorum. Siparişi verdim zaten de 3-4 bin TL'yi sadece Wifi için vermek istemiyorum.