Teşekkür ederim hocam, biraz konuyu saptıracağım belki ama sıvı soğutma olarak da Arctic Liquid Freezer III Pro 360 White'ı almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?
ASUS'un BIOS'u daha stabil, MSI ufak tefek problemler yaşatabilir, bir de MSI Zero project modeli, bağlantı yerleri arka tarafta, kasan destekliyorsa öyle alınır, diğer türlü işine yaramaz zaten.
ASUS'un BIOS'u daha stabil, MSI ufak tefek problemler yaşatabilir, bir de MSI Zero project modeli, bağlantı yerleri arka tarafta, kasan destekliyorsa öyle alınır, diğer türlü işine yaramaz zaten.
Hocam baktım da kasa destekliyor galiba Lian Li O11 Vision Compact kasa.
Diğer teknik özellikler bakımından hangisi daha iyidir? MSI'ın fiyatı biraz daha uygun geliyor da, eğer Asus'un bu özelliği çok iyi dediğiniz bir fark yoksa.
Overclock yapacağımı sanmıyorum ama siz daha iyi bilirsiniz.
Overclock yapmadan düz ayarla bile MSI anakart ile ekran alamayanlar var, özellikle CL36 Micron çipli RAM'lerle MSI biraz sapıtıyor, bazı sorunlardan dolayı MSI'yi satıp ASUS'a geçenler oldu. Riske girmene gerek yok. Çok bütçe yoksa, o kağıt üzerindeki teknik özelliklerin çoğu gereksiz, gen5 SSD özelliğini geçin mesela, şu an gen4 gayet hızlı, Gigabyte B850M-Force'ya da ASUS B850M-K modelini de alabilirsiniz, bu modeller 1DPC olarak geçer, 4 slotlu anakartlara göre daha performanslı çalışırlar. Şişirilmiş özellikler seni yanıltmasın.