Teşhir ürün alınmaz 9.000 TL veriyorsun.Satıcı hakkında çok şikayet var hocam. Sizce buradan alınır mı?
![]()
PTTAVM: Asus TUF Gaming B850M-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Teşhir
Asus TUF Gaming B850M-PLUS Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Teşhir yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Detaylar
Kim cevapladı?demjr
Becerikli
Evet hocam ondan dolayı ucuz. Satıcının yazdığına göre çok sıkıntı yokmuş üründe.
Fark etmez neticede ikinci el. Wi-Fi sevdan seni yanlış yönlendirmesin. Ya Wi-Fi kartı al ya da diğer seçeneği değerlendir derim.Evet hocam ondan dolayı ucuz. Satıcının yazdığına göre çok sıkıntı yokmuş üründe.
demjr
Becerikli
Hocam açıkcası ucuz olduğu için orayı tercih edecektim. Asus tuf gaming anakartta kaliteli gözüküyor.Fark etmez neticede ikinci el. Wi-Fi sevdan seni yanlış yönlendirmesin. Ya Wi-Fi kartı al ya da diğer seçeneği değerlendir derim.
Hocam arasındaki 3.000 TL fakat değer mi?Fark etmez neticede ikinci el. Wi-Fi sevdan seni yanlış yönlendirmesin. Ya Wi-Fi kartı al ya da diğer seçeneği değerlendir derim.
Hangisiyle arasında 3.000 TL fark var? En başında kartında yaşadığın sorunu idrak edemediğim içinde net tavsiye de bulunamıyorum.Hocam açıkcası ucuz olduğu için orayı tercih edecektim. Asus tuf gaming anakartta kaliteli gözüküyor.
Hocam arasındaki 3.000 TL fakat değer mi?
demjr
Becerikli
Asus tuf gaming ile b850m force.Hangisiyle arasında 3.000 TL fark var? En başında kartında yaşadığın sorunu idrak edemediğim içinde net tavsiye de bulunamıyorum.
B850M Force seçerim.
demjr
Becerikli
Daha iyi performans verdiği için mi?
Fiyatına göre performans sunduğu için derim. Zaten senin kartında B850M Force diye biliyorum.
demjr
Becerikli
Anakart değiştiresim var şu sıralar hocam. Hocam açıkcası bütçe olarak bir sıkıntım yok şu anda. Eğer daha iyi olacaksa Asus Tuf Gaming anakartı alabilirim.Fiyatına göre performans sunduğu için derim. Zaten senin kartında B850M Force diye biliyorum.