- Makaleler
- 1
Aslında bu fiyata daha iyiler bulunabilir. Kasa ve soğutma konusunda rakipsiz. Değerlendirilebilir.
Dedim zaten daha iyiler bulunabilir. Ama bazılarının ASUS, MSI hastalığı var o yüzden.70K'ya önerilecek bir model değil. Kasa ve soğutma konusunda rakipsiz demekte doğru değil ahım şahım farkları yok rakiplerinden hakkı 60-62K falandır. 60K'ya aynı donanımı X7T satıyor.
Hastalığı olana yineden A16 5060 8940HX modelini önerelim 70K civarında o da. 14650HX bu fiyatları hakeden bir işlemci değil.Dedim zaten daha iyiler bulunabilir. Ama bazılarının ASUS, MSI hastalığı var o yüzden.
Önermem illa ASUS olacaksa buna bakabilirsiniz.
Marka fark etmez derseniz bu modele de bakabilirsiniz.
Lakin RAM'ler şu an çok pahalı ileride de düşer mi bilemiyorum 16 günümüz için bence sınırda ama daha ucuz kurtulayım derseniz 59K'ye fiyatı iyi.
İşlemcisi 14650HX orta-ust sınıf bir işlemci 8940HX high-end işlemci arasında. İşlemciler arasında fazla fark var A16'yi öneririm. A isimlemesi AMD işlemci F isimlemesi İntel islemcileri belirtiyor kasalar arasında uçurum fark yok sanırım F kasalarin termal olarak bir tik daha iyi ama fark önemsiz ikisininde sıcaklıkları gayet iyi. 8940HX A16'ya yonelmenizi öneririm. Taksit ile alacaksanız satışı olan diğer sitelere de bakin.F16 ile A16 arasında farklar nedir? A16 32 GB RAM olması dikkatimi çekti. Ve işlemciler farklı. Gameraider markasını almayı planlamıyorum. Servisi şüpheli. Özelliklerine lafım yok, gayet F/P. Ben sorunsuzluk arıyorum. Başım ağrımadan oyun oynamam yeterli. 70K'ye çıkarsam dediğiniz ASUS'a bakacağım. Benim dediğim F16'nın 16 GB olması dışında eksileri nedir? Gayet güzel geldi.
F16 ile A16 arasında farklar nedir? A16 32 GB RAM olması dikkatimi çekti. Ve işlemciler farklı. Gameraider markasını almayı planlamıyorum. Servisi şüpheli. Özelliklerine lafım yok, gayet F/P. Ben sorunsuzluk arıyorum. Başım ağrımadan oyun oynamam yeterli. 70K'ya çıkarsam dediğiniz ASUS'a bakacağım. Benim dediğim F16'nın 16 GB olması dışında eksileri nedir? Gayet güzel geldi.