Bütçedeki en iyi kasa kalitesine sahip seri. Termal iletimi de aşırı iyi.

1771861658802.webp

Aynen öyle olabiliyor. Internette arastir goreceksin. F16 modeli icin ayni mi bilmiyorum fakat olabilir. Ayrica bu 43 bin liraydi neden firsat olarak reklami yapiliyor garip. Öyle hatirliyorum.

Dediğinize hiç denk gelmedim. Ufak tefek port değişiklikleri olabiliyor ancak seri içerisinde belirlenmiş ve oturtulmuş bir seri üretimi var. Gidip de performansa doğrudan etki edecek şekilde bakır boruları değiştirmiyorlar. Yani attığım anakart doğru. Bir de, önceden fiyatı 43.000 TL diye öyle devam edecek demek değil. Türkiye'de yaşıyorsunuz; fiyatların ne zaman aynı kaldığını gördünüz?

Yine kaynak istemek durumundayım, belirtir misiniz?

Dediğinize hiç denk gelmedim. Ufak tefek port değişiklikleri olabiliyor ancak seri içerisinde belirlenmiş ve oturtulmuş bir seri üretimi var. Gidip de performansa doğrudan etki edecek şekilde bakır boruları değiştirmiyorlar. Yani attığım anakart doğru. Bir de, önceden fiyatı 43.000 TL diye öyle devam edecek demek değil. Türkiye'de yaşıyorsunuz; fiyatların ne zaman aynı kaldığını gördünüz?

Yine kaynak istemek durumundayım, belirtir misiniz?

Arada bir laptoplara bakarim hep ve oyle gordugumu hatirliyorum. Gecen hafta veya 1 ay onceydi herhalde bilmiyorum.

Arada bir laptoplara bakarim hep ve oyle gordugumu hatirliyorum. Gecen hafta veya 1 ay onceydi herhalde bilmiyorum.

@talongod hocamın dediği gibi belirlenmiş değiştirilemez büyük bir seri üretim var. Bunlardan binlerce üretilip laptoplara koyuluyor. Daha saymadığım yedek parça için olan üretimler var. Böyle bir şey imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör: