Malzeme kalitesi iyi, sağlam bir kasa. Tasarımı şık. Ancak üst tarafında 360MM soğutucu radyatörü kullanamazsınız. Kasa yeteri kadar büyük sayılmaz, yeni ekran kartları ile iyi anlaşacaklarını sanmıyorum. Bu bütçede daha iyi kasalar alınabilir.
Ön panele soğutucu radyatörü takmayı düşünürseniz belki cm fark ile kurulum yapabilirsiniz. Ekran kartı ve PSU kasa ile uyumlu.
Malzeme kalitesi iyi, sağlam bir kasa. Tasarımı şık. Ancak üst tarafında 360mm soğutucu radyatörü kullanamazsınız. Kasa yeteri kadar büyük sayılmaz, yeni ekran kartları ile iyi anlaşacaklarını sanmıyorum. Bu bütçede daha iyi kasalar alınabilir.
Ön panele soğutucu radyatörü takmayı düşünürseniz belki CM fark ile kurulum yapabilirsiniz. Ekran kartı ve PSU kasa ile uyumlu.
Yabancı kanallar arasında kurulum yapanları görebilirsiniz fakat sizi yanıltmasın. Marka verilerine göre kurulum yapılamıyor. Kullanacağınız anakartın RAM slotları belki çok aşağıda olursa eğer mümkün olabilir.
Yabancı kanallar arasında kurulum yapanları görebilirsiniz fakat sizi yanıltmasın. Marka verilerine göre kurulum yapılamıyor. Kullanacağınız anakartın RAM slotları belki çok aşağıda olursa eğer mümkün olabilir. Bu yüzden böyle bir planınız varsa riske atmayın.
Sağ olun hocam. Attığınız ilk kasa mantıklı geldi. Wiew Black ve Pro ultrada güzel ama biraz daha ucuz olmadan almam. Wiew Black'in indirime girdiğini bende görmüştüm ama bilgisayarı yaz aylarında (nasip olursa) toplayacağım. Umarım o zamanlarda indirime girer.