Malzeme kalitesi iyi, sağlam bir kasa. Tasarımı şık. Ancak üst tarafında 360MM soğutucu radyatörü kullanamazsınız. Kasa yeteri kadar büyük sayılmaz, yeni ekran kartları ile iyi anlaşacaklarını sanmıyorum. Bu bütçede daha iyi kasalar alınabilir.

Ön panele soğutucu radyatörü takmayı düşünürseniz belki cm fark ile kurulum yapabilirsiniz. Ekran kartı ve PSU kasa ile uyumlu.

Malzeme kalitesi iyi, sağlam bir kasa. Tasarımı şık. Ancak üst tarafında 360mm soğutucu radyatörü kullanamazsınız. Kasa yeteri kadar büyük sayılmaz, yeni ekran kartları ile iyi anlaşacaklarını sanmıyorum. Bu bütçede daha iyi kasalar alınabilir.

Ön panele soğutucu radyatörü takmayı düşünürseniz belki CM fark ile kurulum yapabilirsiniz. Ekran kartı ve PSU kasa ile uyumlu.

Hocam farklı bir kasa önerebilir misiniz? Ben uyduğunu sanıyordum ama az önce baktığımda bende 360mm soğutucunun uymadığını gördüm.

Hocam farklı bir kasa önerebilir misiniz? Ben uyduğunu sanıyordum ama az önce baktığımda bende 360mm soğutucunun uymadığını gördüm.
Yabancı kanallar arasında kurulum yapanları görebilirsiniz fakat sizi yanıltmasın. Marka verilerine göre kurulum yapılamıyor. Kullanacağınız anakartın RAM slotları belki çok aşağıda olursa eğer mümkün olabilir.

Yabancı kanallar arasında kurulum yapanları görebilirsiniz fakat sizi yanıltmasın. Marka verilerine göre kurulum yapılamıyor. Kullanacağınız anakartın RAM slotları belki çok aşağıda olursa eğer mümkün olabilir. Bu yüzden böyle bir planınız varsa riske atmayın.

Hocam bu kasa bütçeyi fazla aşıyor maalesef. Normalde bütçem 3500 TL, iyi taksitlendirmesi olanlarda 4 bine kadar çıkabilirim.

Bende var. Soğutması iyi, çok büyük bir ekran kartı almadığınız sürece sığar. Eksileri: Sıvı soğutma desteği yok ve biraz küçük.

Hocam bu kasa bütçeyi fazla aşıyor maalesef. Normalde bütçem 3500 TL, iyi taksitlendirmesi olanlarda 4 bine kadar çıkabilirim.
Şöyle yapabilirsiniz; kasa ve fanları ayrıca alalım. Fiyatlar güzel, bakın değerlendirelim.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14149

Şu kasa indirime giriyor, acil değilse kovalayabilirsiniz. Fiyatı aşırı şişirmişler.

Ayrıca XT PRO Ultra modeli Trendyol'da biraz daha uygun. Taksit seçeneği uyarsa değerlendirebilirsiniz. Belki kupon bile kullanabilirsiniz.

Şöyle yapabilirsiniz; kasa ve fanları ayrıca alalım. Fiyatlar güzel, bakın değerlendirelim.

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14149

Şu kasa indirime giriyor, acil değilse kovalayabilirsiniz. Fiyatı aşırı şişirmişler.

Ayrıca XT Pro Ultra modeli Trendyol'da biraz daha uygun. Taksit seçeneği uyarsa değerlendirebilirsiniz. Belki kupon bile kullanabilirsiniz.

Sağ olun hocam. Attığınız ilk kasa mantıklı geldi. Wiew Black ve Pro ultrada güzel ama biraz daha ucuz olmadan almam. Wiew Black'in indirime girdiğini bende görmüştüm ama bilgisayarı yaz aylarında (nasip olursa) toplayacağım. Umarım o zamanlarda indirime girer.