Bütçe
3000-3500

Chocpers

Çalışkan
Yer
İzmir
Merhaba yeni oyuncu kulaklığı bakıyorum. Bütçem 3.000-3.500 arası ASUS TUF Gaming H1 modeli hoşuma gitti hem de bir arkadaşım daha kullandığı için deneyimlerini öğrenebildim ancak kablolu mu yoksa kablosuz mu arada kaldım. Kablolu modeli 2.600 TL, kablosuz modeli de 3.160 TL. Kararsız kalma sebebim, kablosuz olanda ses gecikmesi yaşamamdan korkmam. Daha önce oyun harici günlük kullanım için kablosuz kulaklıklar kullandım şu anda da Sony WH-1000XM4 kullanıyorum gecikme olarak çok kötüler, bundan dolayı şüphelerim var. Eğer varsa kullanan/kullanmış arkadaşlar genel olarak deneyimlerini ve gecikme durumunu paylaşabilirler mi ? Herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Merhaba yeni oyuncu kulaklığı bakıyorum. Bütçem 3.000-3.500 arası ASUS TUF Gaming H1 modeli hoşuma gitti hem de bir arkadaşım daha kullandığı için deneyimlerini öğrenebildim ancak kablolu mu yoksa kablosuz mu arada kaldım. Kablolu modeli 2.600 TL, kablosuz modeli de 3.160 TL. Kararsız kalma sebebim, kablosuz olanda ses gecikmesi yaşamamdan korkmam. Daha önce oyun harici günlük kullanım için kablosuz kulaklıklar kullandım şu anda da Sony WH-1000XM4 kullanıyorum gecikme olarak çok kötüler, bundan dolayı şüphelerim var. Eğer varsa kullanan/kullanmış arkadaşlar genel olarak deneyimlerini ve gecikme durumunu paylaşabilirler mi ? Herkese iyi günler dilerim.
- ASUS TUF Gaming H1 kulaklığının kablolu ve kablosuz seçenekleri arasında seçim yaparken, oyun deneyimini etkileyebilecek bazı faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

- Kablolu modeli (2.600 TL):
- Genel olarak daha az gecikme sorunuyla karşılaşacaksınız.
- Ses kalitesi genellikle kablosuz modellere göre daha tutarlıdır.
- Günlük kullanım için de rahat taşıma imkanı sağlayacaktır.
- Sadece kablo ile sınırlı olacağınız için hareket alanınız kısıtlı olabilir.

- Kablosuz modeli (3.160 TL):
- Daha fazla hareket özgürlüğü sunar.
- Ancak kablosuz bağlantılarda gecikme yaşama olasılığı vardır. Özellikle oyunlar için bu önemli bir faktördür.
- Bazı kullanıcılar kablosuz kulaklıklarda düşük gecikme süresi sunan modeller bulmaktadır; ancak bu her marka/model için geçerli olmayabilir.

- Eğer daha önce kullandığınız kablosuz kulaklıklarda (Sony WH-1000XM4) gecikme sorunları yaşadıysanız, bu deneyimi göz önüne alarak kablolu seçeneğe yönelmek daha mantıklı olabilir.

- Kısaca:
- Eğer oyun odaklı kullanım yapıyorsanız ve ses gecikmesi sizin için önemliyse, kablolu modeli tercih etmeniz önerilir.
- Daha fazla hareket özgürlüğü arıyorsanız ve ses gecikmesi ile başa çıkabileceğinize inanıyorsanız, kablosuz modeli seçebilirsiniz.

Sonuç olarak, eğer düşük gecikme ile mükemmel bir oyun deneyimi istiyorsanız, kablolu seçeneği almanızı tavsiye ederim.