Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
ASUS TUF Gaming H1 Wireless kulaklığını kullanıyorum. Kulaklığa dün gelen güncellemeler ile birlikte ses profilleri arasında geçiş yapamıyorum ve ses sürekli yankılı gibi geliyor. Sistem geri yükleme noktasına gittim ve Armoury Crate uygulamasını silip yükledim. Güncelleme almadan kulaklıkta sıkıntı yok ama mecburi güncellemeleri yaptırıyor çünkü uygulama içerisinden kulaklık profilleri arasında geçiş yapamıyorum. Sorun yüzde yüz yazılımsal. Yani bu durum karşısında ne yapabilirim? Aynı sorunu yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yeni Audio SDK v3.01.09 sürümü, bu sorunu düzeltmek için yayınlandı. Cihazı Armoury Crate ile güncelleyerek sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edebilir misiniz?
Biraz baktım ama benzer bir şikayet göremedim. ASUS yetkilileri buraya bakıyordur, onlara iletebilirsin:

Derken aklıma geldi, ben sorunu doğrudan ASUS Türkiye'ye ilettim şimdi :cool:

Biraz baktım ama benzer bir şikayet göremedim. ASUS yetkilileri buraya bakıyordur, onlara iletebilirsin:

Derken aklıma geldi, ben sorunu doğrudan ASUS Türkiye'ye ilettim şimdi :cool:

Sabahtandır yapmadığım şey kalmadı ve yazılımsal olduğundan emin olarak konu açmıştım. İlgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim Recep bey. Gelen cevap doğrultusunda da bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Problem HAL güncellemesinden sonra oldu diye gözlemledim ben ama öylede olmayabilir tabii diğer güncellemeler de etki etmiş olabilir kulaklığa gelen. Gelen güncellemeler bu şekilde.

Bu sorunla ilgili konu açan birisi olmuş sonunda gelişmeleri bende bi taraftan takip ediyorum.

Konu ile ilgili geri dönüş alabildiniz mi? @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-05 171717.webp
    Ekran görüntüsü 2024-01-05 171717.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
  • resim_2024-01-05_193433633.webp
    resim_2024-01-05_193433633.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme: