36k ya Aorus Elite 9070 XT aldım pişman değilim. Tek üzen taraf 35k ya düşmüşken yakalayamadım fakat 5 taksit aldım faizsiz o kafa rahatlatıyor. Onun haricinde 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir problem de yaşamadım.

36k ya Aorus Elite 9070 XT aldım pişman değilim. Tek üzen taraf 35k ya düşmüşken yakalayamadım fakat 5 taksit aldım faizsiz o kafa rahatlatıyor. Onun haricinde 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir problem de yaşamadım.
Hocam merhaba ,aldığınız kartta termal jel probleminden çok fazla bahsediliyor, fazla miktarda jel kullanıldığı için belirli bir süre sonra o jel olduğu gibi akmış, bunuda birçok kullanıcı fotoğrafla yayınlamıştı , gigabyte bu konuda açıklama yapıp durumun doğru olduğunu fazla miktarda jel kullandıklarını kabul etmiş, eğer ilk üretim kartsa satın aldığınız ki gigabyte aorusun fiyatının bu kadar uygun olması için başka bir sebep göremiyorum, arada bir kontrol ederek akan bir jel görürseniz iade süresi geçtiyse hemen servise verin, yerine termal ped koyarak düzelticeklerdir , gerçi türkiyede servisler ne kadar düzgün çalışıyor onuda düşünmek lazım.

Hocam merhaba, aldığınız kartta termal jel probleminden çok fazla bahsediliyor, fazla miktarda jel kullanıldığı için belirli bir süre sonra o jel olduğu gibi akmış, bunu da birçok kullanıcı fotoğrafla yayınlamıştı, Gigabyte bu konuda açıklama yapıp durumun doğru olduğunu fazla miktarda jel kullandıklarını kabul etmiş, eğer ilk üretim kartsa satın aldığınız ki Gigabyte Aorus'un fiyatının bu kadar uygun olması için başka bir sebep göremiyorum, arada bir kontrol ederek akan bir jel görürseniz iade süresi geçtiyse hemen servise verin, yerine termal ped koyarak düzelteceklerdir, gerçi Türkiye'de servisler ne kadar düzgün çalışıyor onu da düşünmek lazım.

Hocam kartı dik kullanmıyorum neden jel aksın ki? O problem kartı dik kullananlarda olabiliyor. Kaldı ki o da çok sık değil bildiğim kadarıyla.

Güncelleme: Az önce kartımın üretim tarihini kontrol ettim ve seri numaram 2522 ile başlıyor. Garantisinin başlama tarihi de 2025 Mayıs 26. yani problemlerin Mart'ta görülüp nisan ayında çözüldüğünü ve nisan ayında alıp dik kullananların henüz problem yaşamadığını düşünürsek. Mayıs'ın son haftasının ürünlerinde problemin çoktan çözülmüş olacağını düşünüyorum. Tebilon satıcısından satın aldım ve yeni üretimler yani eski üretim değil.

Son düzenleme:
Hocam kartı dik kullanmıyorum neden jel aksın ki? O problem kartı dik kullananlarda olabiliyor. Kaldı ki o da çok sık değil bildiğim kadarıyla.

Güncelleme: Az önce kartımın üretim tarihini kontrol ettim ve seri numaram 2522 ile başlıyor. Garantisinin başlama tarihi de 2025 Mayıs 26. yani problemlerin Mart'ta görülüp nisan ayında çözüldüğünü ve nisan ayında alıp dik kullananların henüz problem yaşamadığını düşünürsek. Mayıs'ın son haftasının ürünlerinde problemin çoktan çözülmüş olacağını düşünüyorum. Tebilon satıcısından satın aldım ve yeni üretimler yani eski üretim değil.
Bu konuda çok araştırma yaptım çünkü sonuçta sakız almıyoruz 😂 şöyle bir video var

Yatay dikey farketmiyor ,dediğiniz gibi dikeyde daha çabuk oluyor bu ,ancak yatayda ısıdan dolayı yine aşağıya doğru akıyor,reddittede çok fazla bunla ilgili fotoğraf vardı.
Tebilona sordum cevap veremediler,incehesaba sordum sürekli yapamayız , seri numaraya bakamayız kapalı kutu dediler ilginç bir şekilde.
Garanti senin aldığın tarihte başlaması gerekmez mi?
Açıkçası yurtdışı fiyatlarıda oldukça düştü bu ürünün bir gariplik var umarım siz yaşamazsınız bu sorunu .

Bu konuda çok araştırma yaptım çünkü sonuçta sakız almıyoruz 😂 şöyle bir video var.

Yatay dikey fark etmiyor, dediğiniz gibi dikeyde daha çabuk oluyor bu, ancak yatayda ısıdan dolayı yine aşağıya doğru akıyor, reddittede çok fazla bununla ilgili fotoğraf vardı.
Tebilona sordum cevap veremediler, incehesaba sordum sürekli yapamayız, seri numaraya bakamayız kapalı kutu dediler ilginç bir şekilde.
Garanti senin aldığın tarihte başlaması gerekmez mi?
Açıkçası yurt dışı fiyatları da oldukça düştü bu ürünün bir gariplik var umarım siz yaşamazsınız bu sorunu.

Şanslı olabilirim benimki 22. haftaya denk geliyor. Muhtemelen sorun çıktıktan sonra jel miktarını azalttılar ve o şekilde piyasaya tekrar sundular. Benim ürün 3 aylık çıktı ve muhtemelen yeni üretimlerden. Garanti konusu o başlangıç global garanti fakat TR'den aldığın anda başlıyor garanti mevzusu. Ben kenardan baktım klasik termal macun gibi çok hafif taşma vardı ki o da çok normal. Aylarca kullanıp sorun yaşamayan çok gördüm Reddit'te araştırırken. Ek olarak sıcaklıklarım da bayağı normal. Hotspot 82 falan uzun süre yükte VRM de aynı şekilde ve GPU kendisi 60 61 görüyor maksimum.