Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Vatan Bilgisayar çalışanı: "HDMI takarsanız 144 Hz alabilirsiniz, DisplayPort takın 180 Hz alabilmek için." demiş ben de ne olur ne olmaz şu kablodan aldım: Paugge 7na8kpro Ultra sertifikalı HDMI 2.1v kablo- 2m
HDMI Ultra sertifikası*
Ultra high Speed HDMI cable
HDMI versiyon 2.1
48 Gbps bant genişliği
10K, 8K, 5K, 4K, 2K ve Full HD ekranlar ile tam uyumlu
PAUGGE 7NA8KPRO ULTRA SERTİFİKALI HDMI 2.1 KABLO fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Şimdi bu HDMI kablosuyla 180 Hz alamaz mıyım 1080p çözünürlükte? Kutudan çıkan HDMI kablosuyla alamama ihtimalim var mış Vatan Bilgisayar çalışanının dediğine göre. Ben de yukarıda belirttiğim kabloyu aldım bu aldığım kabloyla 180 Hz alabilir miyim?
Teknik olarak HDMI 2.0 ile almak mümkün. Bazen kilit koyuyorlar. Monitör üzerinden OC ayarı varsa açıp deneyebilirsiniz. Şahsen RX 580 ve Excalibur monitörle HDMI üzerinden 200 Hz aldım.
Teknik olarak HDMI 2.0 ile almak mümkün. Bazen kilit koyuyorlar. Monitör üzerinden OC ayarı varsa açıp deneyebilirsiniz. Şahsen RX 580 ve Excalibur monitörle HDMI üzerinden 200 Hz aldım.