Alex Mason 2
Yetkin
Benim sistemim:
Monitör: https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
Monitörüm ASUS VG249QL3a ben kasadan monitöre DisplayPort ile bağlıyordum.
Şöyle bir hatayla karşılaştım. DisplayPort ile bağlıyken bilgisayarın güç tuşuna basınca bilgisayar açılıyor fakat monitörde görüntü gelmiyordu. Anakartta VGA ışığı beyaz yanıyordu. Sorunun DisplayPort kablosuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Sonra DisplayPort kablosu yerine HDMI kullandım. Monitöre görüntü geldi.
Şimdi sistemimle ve monitörle uyumlu olması için DisplayPort mu kullanmalıyım yoksa HDMI kablo mu?
Şu an emanet HDMI kullanıyorum.
G-Sync uyumlu özelliğini de kullanmak istiyorum.
Belirttiğim yaşanılanlar, özellikler ve bilgisayar sistemim doğrultusunda DisplayPort mu yoksa HDMI kablo mu almalıyım? Ve alırken nelere dikkat etmeliyim. HDMI 1.3 gibi şeyler var mış. Hangi kabloyu almamı önerirsiniz?
Bu nasıl?
- RAM: Kingston HyperX 2x8GB 2400 MHz DDR4 CL14 SO-DIMM HX424S14IB2/8 RAM.
- SSD: Samsung 870 EVO 500 GB.
- Ekran kartı: ASUS GTX 1650 Phoenix OC Edition 128 bit GDDR5.
- Anakart: ROG STRIX Z370-G gaming.
- İşlemci: Intel i5-9400F altı çekirdek 2.90 GHz işlemci.
Monitör: https://www.vatanbilgisayar.com/asu...ll-hd-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
Monitörüm ASUS VG249QL3a ben kasadan monitöre DisplayPort ile bağlıyordum.
Şöyle bir hatayla karşılaştım. DisplayPort ile bağlıyken bilgisayarın güç tuşuna basınca bilgisayar açılıyor fakat monitörde görüntü gelmiyordu. Anakartta VGA ışığı beyaz yanıyordu. Sorunun DisplayPort kablosuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Sonra DisplayPort kablosu yerine HDMI kullandım. Monitöre görüntü geldi.
Şimdi sistemimle ve monitörle uyumlu olması için DisplayPort mu kullanmalıyım yoksa HDMI kablo mu?
Şu an emanet HDMI kullanıyorum.
G-Sync uyumlu özelliğini de kullanmak istiyorum.
Belirttiğim yaşanılanlar, özellikler ve bilgisayar sistemim doğrultusunda DisplayPort mu yoksa HDMI kablo mu almalıyım? Ve alırken nelere dikkat etmeliyim. HDMI 1.3 gibi şeyler var mış. Hangi kabloyu almamı önerirsiniz?
Bu nasıl?