ASUS TUF Gaming VG279Q3A vs Acer UM.QV0EE.304 VG240YM3 vs MSI 24.5″ G255F

grancoupe

Yetkin
Yer
Türkiye, İstanbul
Gamepower Intense X20 monitörünü kullanıyorum. VA panel ve "curved" istemediğim için bunu satıp, üstüne biraz ekleyip başka bir şey almak istiyorum. En az 165 Hz alacağım ve IPS panel almayı düşünüyorum. VALORANT, Minecraft, GTA V, RDR 2, ETS 2 vb. oyunlar oynuyorum. 27"'den 23.8"'e düşmek pek istemiyorum ama yine de tavsiyeleriniz ve öneriniz varsa söyleyin lütfen.

Ben, bana uyan üç tane buldum: MSI, Acer, ASUS. Kavisli monitörden, düz monitöre geçiş biraz zor olacak ama yine de düz daha iyi gibi. Gamepower'ı da yaklaşık bir buçuk yıldır kullanıyorum, ölü pikseli ya da herhangi bir sorunu yok. Sizce satılır mı ve başka monitör öneriniz var mı?

VA panel ve "curved" istemediğim için bunu satıp, üstüne biraz ekleyip başka bir şey almak istiyorum. En az 165 Hz alacağım ve IPS panel almayı düşünüyorum.
Kaça satılacağını tam bilmiyorum, üstüne yapacağım eklemeyle maksimum 6500 TL'ye çıkabilirim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…