@Hui, VG32UQA1A modeline dair UFO testi ve gecikme süresi tablosu göremedim. VA panel için en önemli unsur bu olduğu için ve buna dair de inceleme olmadığı için tavsiye etmem kör seçim yapmanı.
@Hui, VG32UQA1A modeline dair UFO testi ve gecikme süresi tablosu göremedim. VA panel için en önemli unsur bu olduğu için ve buna dair de inceleme olmadığı için tavsiye etmem kör seçim yapmanı.
Evet model bu. Açıkçası iki model hakkında fikrim yok. Arkadaşım konsol için ikinci el satın aldı. Akıllı olması hoşuma gittiği için bende satın almayı düşünüyordum fakat G6 modelinde güzel indirim olunca G7 yalan oldu.
Merhabalar. Bahse konu arkadaş benim ve hala monitör alabilmiş değilim. Müsaadenizle fikrinizi soracağım.
Kriterlerim boyutun 32" olması, haliyle çözünürlük de 4k olacak. Asıl odağım tek kişilik oyunlar olsa da CS2'de de hatırı sayılır zaman geçiriyorum. Bu bağlamda gerek yüksek tazeleme oranı, gerek panel, gerekse de gecikme sürelerini buna göre dikkate almamız gerekiyor sanırım.
Size zahmet şu 3 monitörden bana en uygun olacağını düşündüğünüzü belirtirseniz (veya elbette şu daha iyidir diyeceğiniz bir alternatif de olabilir) çok makbule geçer: