Bütçe
25.000 TL
@noctua, Odyssey Neo G8 en iyi seçim. Stok sorunu veya bütçe sorunu varsa Odyssey Neo G7 de alınabilir. G8 240 Hz, G7 165 Hz.
Evvela cevabınız için teşekkür ederim hocam. G8 için scanlines sorunu var diye okumuştum, acaba o sorun yaratır mı gündelik kullanımda?

Ayrıca G7 dediğiniz benim linklediğim ise onda 144 Hz yazıyor, 165 Hz değil. Farklı bir monitör mü öneriyorsunuz acaba?

Son olarak G8 ve G7 arasındaki tazeleme hızı avantaj ama birinin VA diğerinin IPS olması o avantajı tersine çevirmiyor mu sizce de asıl odağın tek kişilik oyunlar olduğu düşünülünce? Çünkü 60 Hz'den geçeceğim için 144 Hz monitör hem gerekli upgrade hissini yaşatır hem de IPS panel olduğu için daha kullanışlı olabilir gibime geldi. Tabii bunlar benim akıl yürütmelerim, bilirkişi olan sizsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
@noctua, sizin attığınız G7 modeli G70D hocam. Benim dediğim model Neo G7, yani G75B modeli.

Bu arada her iki model de VA. Neo G8 240 Hz VA, Neo G7 ise 165 Hz VA. İkisi de 4K ve 32".
Evet, kusura bakmayın yanlış anlamışım. Ben aslında linklerken Neo olmayan, düz G7'yi linklemiştim ama sonrasında bir karışıklık oldu demek. Peki IPS olan, 144hz düz G7'yi tavsiye etmez misiniz? Tam olarak şunu yani: https://www.amazon.com.tr/Samsung-Gaming-Odyssey-3840x2160-144Hz/dp/B0FFGXRY4Y

@noctua, 30.000 TL'ye Edge LED arka aydınlatma kullanılan bir IPS monitör alınmaz. 30.000 TL verip çamur gibi görüntü istiyorsan alabilirsin anca :D Neo G7 ve Neo G8 gibi Mini LED arka aydınlatmalı canavar gibi modeller dururken düz G70D'nin işi yok burada.
Valla öyle diyorsanız öyledir hocam. O halde ben şunu tercih ediyorum sizin de onayınızla:
Site hakkında bilgim yok, orası denk geldi.

Alabilirsin, Neo G7 gayet iyi bir monitördür.
Teşekkür ederim hocam, sağ olun.
Sene boyunca CS2, çıktığında Witcher 4 oynadıkça size minnet duyacağım :)

Alabilirsin, Neo G7 gayet iyi bir monitördür.
Hocam monitör geldi fakat 3,5 tane ölü piksel var. Açıkçası dikkatli bakmayınca görünmüyor ve rahatsız da etmiyor fakat ileride artması riskine binaen iade düşünüyorum. Tavsiyeniz var mıdır?
@BerkayZ87

Dosya Ekleri

• bf5ca97f-5938-4f8d-9245-32c3bcbc8649.webp
    bf5ca97f-5938-4f8d-9245-32c3bcbc8649.webp
    1,8 MB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme: