Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Şimdi baktım high da 50 60 fps falan alıyormuş medium olarak değiştirdim. 3050 ti laptop tarafında zayıfmış ya.RDR 2, Metro Exodus gibi oyunlarda oynadım. 3050 Ti ile Cyberpunk oynarken yüksek kalitede hatrı sayılır FPS alamam zaten. Isınmadan kasıt ne burada tam olarak? Normal bir oyunda ortalama 75 civarı geziyor.
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
Şimdi şu da var oyun da ısınıyor genel mi? Benim normal kullanimda serin oyunlarda yanardağı moduna geçiyor.
Isınma her bilgisayarda var lakin TUF A15'ler de klavyede elle hissetmelik gerçeknte çok düşük bir ısınma var. Fena değil aramadığımız laptopu bulamazsak alınabilir modelleri.
2023 öncesi ASUS TUF serisi kasa tasarımını çok kötü yapmıştı. Bu konuda internette rezil olduktan sonra kasalarını değiştirdiler. Şu an iyi durumdalar.
ASUS için genel olarak önerim ekran panel modellerine dikkat etmeniz. Türkiye'deki çoğu model ucuz 1080p 144 Hz modellerle geliyor. Bu paneller genel olarak renklerl doğru gösteremediğinden 1440p modelleri tercih etmenizi öneririm.
ASUS için genel olarak önerim ekran panel modellerine dikkat etmeniz. Türkiye'deki çoğu model ucuz 1080p 144 Hz modellerle geliyor. Bu paneller genel olarak renklerl doğru gösteremediğinden 1440p modelleri tercih etmenizi öneririm.
0xraptoRwave
Üstün
TUF modellerine göre değişir. Gaming laptoplarda hele de TUF gibi bütçelerde çok iyi soğutma performansı beklemeyin. Throttle yiyene kadar normal. Bende TUF F15 var mesela işlemci 95-ekran kartı 80 civarı takılıyor. Bakımlarını yaptığınız opsiyonel olarak UV yaptığınız sürece sorun yok.