mehmetaba

Uzman
Yeni mouse aldım fakat başlıkta belirttiğim sorun var. mouse padin üstündeyken fareyi çevirince imleç takılıyor ilerlemiyor fakat mouse padsiz hiçbir sorun yok, mouse pad değişirsem sorun düzelir mi?

Eski farem: AOC GM200.
Yenisi: ASUS TUF M3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda şimdi bazı anlam karmaşaları var. Eski mouse ile mousepad sorun yaratıyor mu? Yaratmıyorsa sorun yeni mouse'un optiğinde. Toz veya başka bir şey. Eğer eski mouse ile de sorun yaratıyorsa sorun mousepadde. Eski mouse'u buraya eklemeniz için başka bir sebep göremedim.

Burada şimdi bazı anlam karmaşaları var. Eski mouse ile mouse pad sorun yaratıyor mu? Yaratmıyorsa sorun yeni farenin optiğinde. Toz veya başka bir şey. Eğer eski mouse ile de sorun yaratıyorsa sorun mousepadde. Eski fareyi buraya eklemeniz için başka bir sebep göremedim.

Eski mouse ile kullanırken bir sorun olmuyor olsa bile nadiren yani 2 3 ayda 1 2 kere falan olmuştur.

Burada şimdi bazı anlam karmaşaları var. Eski mouse ile mouse pad sorun yaratıyor mu? Yaratmıyorsa sorun yeni farenin optiğinde. Toz veya başka bir şey. Eğer eski mouse ile de sorun yaratıyorsa sorun mousepadde. Eski fareyi buraya eklemeniz için başka bir sebep göremedim.

Ama anlamadığım şey o mouse pad dışında her zeminin üzerinde normal çalışıyor kitap denedim örtü denedim elbise vb bazı yerlerde görmüştüm mouse pad kumaşı yüzünden olabilir mi?

Son düzenleme: