ASUS TUF RTX 4050 laptop ikinci elde ne kadara satılabilir?

Talhabkr

Çalışkan
Bu benim 4. değişim cihazım olacak. ASUS'un kronik sorunlarından bıktım, usandım artık, düz bir ofis laptopu alacağım. Değişim raporu ile sıfır ASUS TUF FA607NUG-RL211 RTX 4050 R7445HS 16 GB RAM 512 GB SSD cihaz alıp direkt satacağım, kaça satabilirim?

Sıfır fiyatı 42-45K bantlarında. Değişim raporu ile alacağınız cihaz sıfır olacak fakat kutu açıldıktan sonra ikinci ele giriyor maalesef, kullanıcı bu gözle bakıyor. Tahminimce 32-36 arasında gidecektir. Çünkü 40K bütçelerde i7 & 4060 Asus TUF'lar bulunabiliyor.

Kutusunu açmadan satamaz mıyım?

Kutusunu açmadan satamaz mıyım?
Elbette satabilirsiniz fakat ikinci el sitelerine ilanı koyduğunuz zaman doğal olarak kullanıcı da ikinci el gözüyle bakacak. Yine de belirtin tabii ürünün sıfır olduğunu. 4050 giriş seviye bir GPU çünkü. Dediğim gibi 40K bütçede 4060 GPU'lar bulunmakta.

Yine aynı döngüyü yaşıyorum şu cihazdan kurtulamadım gitti. Gpn Teklonojide sadece Asus satıyor değişim içinde Asus ve MSI Cyborg teklif ediyor. 36'ya da satmak istemiyorum. Ne yapabilirim artık Asus kullanmak istemiyorum. Takas ile normal bir ofis laptopu alıp üstünede nakit alsam daha mı iyi olur? İlk cihaz 2023 tarihli 20bin TL fatura tutarlı olduğu için iade de alamıyorum.

Anlayamadım. GPN firması değişim için size başka modeller mi öneriyor?

Anlayamadım. GPN firması değişim için size başka modeller mi öneriyor?
Hayır muadil olan Asus Tuf 4050 ve yine muadil MSİ Cyborg sunuyor. Bide HP Victus vardı ancak stok yok sanırım. Asus tuf 2025 rtx 5050 için ise 15bin tl fiyat farkı veriyorlar.

Hayır muadil olan Asus Tuf 4050 ve yine muadil MSİ Cyborg sunuyor. Bide HP Victus vardı ancak stok yok sanırım.
MSI Cyborg ve Victus gibi modellerle takasa girmeyi düşünmeyin bile. Cyborg'lar zaten 45-65 watt gücünde GPU çalıştıran cihazlar. Victus'lar deseniz problemleri bitmiyor. Yine bu üçlü arasından en mantıklısı 4050 TUF olur. Fiyat farkını vermeye de değmez.

Bu arada neden sorun yaşıyorsunuz? Aslında 7445HS & 4050 ikilisi fena sayılmaz kombinasyon olarak.

Son düzenleme:
Asus Tufun 2025 öncesi cihazlarında neler yaşadığımı anlatsam gözleriniz yaşarır. Kısa bahsetmek gerekirse, 2023 model a15 cihazımın farklı farklı tarihlerde; Alt - üst kasa, touchpad, klavye, ekran, anakart değişimi için gönderdim en sonunda dayanamayıp arayıp değişim istedim. 1. değişim cihazı geldikten 1 ay sonra anakartı arızalandı yine değişime gitti. 2. değişim cihazı fabrikasyon olarak anakart arızalıydı. Son cihazda ise ilk cihazımda yaşadığım problemin aynısı yaşandı cihazda 6 ay sonra ilk defa oyun oynayayım diyip Black Desert açtım cihaz 95 derecelere çıktı. Birkaç gün sonra da içerisinde birkaç parça hareket ettiğini farkettim içini açtım bide ne göreyim menteşeyi tutan vida boşluğundaki plastik kısımlar çatlayıp ayrılmış iş için lazım olduğu için 1 hafta daha idare ettim sonrasında sağlam olan diğer 2 vida da dayanamayıp onlarda çatlayıp menteşeyi tutmaz hale geldi şuan ekranı açamıyorum ilk cihazda yaşadığım sorunun aynısını yaşıyorum. Oyun laptopu aldığım güne lanet ediyorum cihaz darbe bile almadı bir tane çizik yok.

Kötü tecrübeler, sizin için üzgünüm.

Bu noktada ben aynı cihazın sıfırını isterdim sanırım, eğer yine sorun yaşarsam satardım. Çünkü anladığım kadarıyla 30K bantlarında satmaya pek gönüllü değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…