Asus Tufun 2025 öncesi cihazlarında neler yaşadığımı anlatsam gözleriniz yaşarır. Kısa bahsetmek gerekirse, 2023 model a15 cihazımın farklı farklı tarihlerde; Alt - üst kasa, touchpad, klavye, ekran, anakart değişimi için gönderdim en sonunda dayanamayıp arayıp değişim istedim. 1. değişim cihazı geldikten 1 ay sonra anakartı arızalandı yine değişime gitti. 2. değişim cihazı fabrikasyon olarak anakart arızalıydı. Son cihazda ise ilk cihazımda yaşadığım problemin aynısı yaşandı cihazda 6 ay sonra ilk defa oyun oynayayım diyip Black Desert açtım cihaz 95 derecelere çıktı. Birkaç gün sonra da içerisinde birkaç parça hareket ettiğini farkettim içini açtım bide ne göreyim menteşeyi tutan vida boşluğundaki plastik kısımlar çatlayıp ayrılmış iş için lazım olduğu için 1 hafta daha idare ettim sonrasında sağlam olan diğer 2 vida da dayanamayıp onlarda çatlayıp menteşeyi tutmaz hale geldi şuan ekranı açamıyorum ilk cihazda yaşadığım sorunun aynısını yaşıyorum. Oyun laptopu aldığım güne lanet ediyorum cihaz darbe bile almadı bir tane çizik yok.