ASUS TUF RTX 4080 Super yüksek GPU ve hotspot sıcaklığı

VRAM sıcaklıkları gayet iyi, pad değişimine gerek yok gibi. PTM’ye de gerek yok, MX6 fazlasıyla yeterli.

VRAM sıcaklıkları gayet iyi, pad değişimine gerek yok gibi. PTM’ye de gerek yok, MX6 fazlasıyla yeterli.
Hocam garantiye vericem baya uzun sürecek bu iş mecbur ama bende Cpu için

Thermal Grizzly Duronaut TG-D-002-R 2 gr Termal Macun​

Aldım bunu ilerde ekran kartı işlemcisine kullansam okey mi sizce

Bence direkt bozuk bu ekran kartı. Kapanma, görüntü vermeme durumu oldu mu?

Hocam garantiye vericem baya uzun sürecek bu iş mecbur ama bende Cpu için

Thermal Grizzly Duronaut TG-D-002-R 2 gr Termal Macun​

Aldım bunu ilerde ekran kartı işlemcisine kullansam okey mi sizce
Kullanırsın hocam, bence gayet iyi macun. İleride ekran kartında da kullanabilirsin. Garantiye vermene gerek yoktu aslında, direkt macunu değiştirsen büyük ihtimalle çözülürdü. Ama garantiye göndereceksen de mecbur bekleyeceksin artık.

İşlemci için de sonuçları bekliyorum, olmadı 14700KF’ye UV yaparsın.

Bence direkt bozuk bu ekran kartı. Kapanma, görüntü vermeme durumu oldu mu?
Sıcaklık değerleri GPU’nun bozuk olduğunu göstermez.

Henüz daha garantiye vermedim kart bende sadece bir yılım kaldı garantinin bitmesine olası bir durum diyeceğim ama zor gibi gözüküyor güvenemedim. Ayrıca şunada eminim ben kendim ekran kartını macununu yenilesem daha iyi bile olabilir

Anladım hocam, o zaman garantiye vermen mantıklı. Daha bir yıl garantisi varken olası bir sorun için riske girmeye gerek yok. Kendin macun değiştirsen muhtemelen daha iyi sonuç bile alabilirsin ama bu biraz da tecrübene ve el yatkınlığına bağlı. Bu konuda deneyimin varsa kendin de yapabilirsin, fakat garanti konusunda sıkıntı çıkabilir. Önce garanti kapsamında bir kontrol ettir. Eğer herhangi bir işlem yapmadan geri gönderirlerse, ondan sonra kendin macununu değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…