Detaylar
Kim cevapladı?Hayır hocam hiç olmadı. Oyunlarda sıcaklık takibi yapmadığım için sıcaklık bilgisi paylaşamıyorumBence direkt bozuk bu ekran kartı. Kapanma, görüntü vermeme durumu oldu mu?
CRT_User 110
Bilgin
Kullanırsın hocam, bence gayet iyi macun. İleride ekran kartında da kullanabilirsin. Garantiye vermene gerek yoktu aslında, direkt macunu değiştirsen büyük ihtimalle çözülürdü. Ama garantiye göndereceksen de mecbur bekleyeceksin artık.Hocam garantiye vericem baya uzun sürecek bu iş mecbur ama bende Cpu için
Thermal Grizzly Duronaut TG-D-002-R 2 gr Termal Macun
Aldım bunu ilerde ekran kartı işlemcisine kullansam okey mi sizce
İşlemci için de sonuçları bekliyorum, olmadı 14700KF’ye UV yaparsın.
Sıcaklık değerleri GPU’nun bozuk olduğunu göstermez.Bence direkt bozuk bu ekran kartı. Kapanma, görüntü vermeme durumu oldu mu?
Henüz daha garantiye vermedim kart bende sadece bir yılım kaldı garantinin bitmesine olası bir durum diyeceğim ama zor gibi gözüküyor güvenemedim. Ayrıca şunada eminim ben kendim ekran kartını macununu yenilesem daha iyi bile olabilirKullanırsın hocam, bence gayet iyi macun. İleride ekran kartında da kullanabilirsin. Garantiye vermene gerek yoktu aslında, direkt macunu değiştirsen büyük ihtimalle çözülürdü. Ama garantiye göndereceksen de mecbur bekleyeceksin artık.
İşlemci için de sonuçları bekliyorum, olmadı 14700KF’ye UV yaparsın.
Sıcaklık değerleri GPU’nun bozuk olduğunu göstermez.
CRT_User 110
Bilgin
Anladım hocam, o zaman garantiye vermen mantıklı. Daha bir yıl garantisi varken olası bir sorun için riske girmeye gerek yok. Kendin macun değiştirsen muhtemelen daha iyi sonuç bile alabilirsin ama bu biraz da tecrübene ve el yatkınlığına bağlı. Bu konuda deneyimin varsa kendin de yapabilirsin, fakat garanti konusunda sıkıntı çıkabilir. Önce garanti kapsamında bir kontrol ettir. Eğer herhangi bir işlem yapmadan geri gönderirlerse, ondan sonra kendin macununu değiştirirsin.Henüz daha garantiye vermedim kart bende sadece bir yılım kaldı garantinin bitmesine olası bir durum diyeceğim ama zor gibi gözüküyor güvenemedim. Ayrıca şunada eminim ben kendim ekran kartını macununu yenilesem daha iyi bile olabilir
Hocam “kart ölüyor, elektrik bile verme” biraz mahalle tamircisi teşhisi olmuş108 derece hotspot yüksek. Benim sorduğum şey bunun sebebi ne olabilir ve hangi kontrolleri yapmak gerekir. Teknik bir dayanağın varsa duymak isterim.
Eğer yoksa esprilerini kendine saklayabilirsin.
Espri değil elime o kadar trafo kart geçti bu kadar ısınmamışlardı. 110 derece zaten kritik eşik ve geldiğinde kart kendini korumaya alıp kapatır. Senin kart zaten buraya uğramamak için frekans frenliyor ve yine de bu halde. GPU 80 hot spot 100 olan her kart bakıma muhtaç hele bunu 2K RPM üstüne çıkarak yapıyorsa bence karta bakım yapana kadar yüke sokmamak en isabetli olur.
Hogwarts Legacy Test Sonuçları;
Cyberpunk-2077 Test Sonuçları;
God of War Test sonuçları;
Yeterli veri olmuştur sanırım servisten döndükten sonra ve CPU tarafıda termal macun yenilemesi ve genel bakım yaptıktan sonra sonuçları yeniden paylaşacağım.
Cyberpunk-2077 Test Sonuçları;
God of War Test sonuçları;
Yeterli veri olmuştur sanırım servisten döndükten sonra ve CPU tarafıda termal macun yenilemesi ve genel bakım yaptıktan sonra sonuçları yeniden paylaşacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
2026'da Red Dead Online hilecileri bilgisayara virüs bulaştırabilir mi?
- Alex Mason
-
Wi-Fi 6 ile Wi-Fi 7 arasında kapsama alanı farkı var mı?
- Türknet Sorunları Bitmez
-
-
-