cansux

Becerikli
Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93, hotspot'ta 82-83 civarında, çekirdek sıcaklığı ise 61. Fan devri ise 1900 RPM küsur. Kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi; ayrıca hotspot ile VRAM arasında da fazlaca fark var.

Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93, Hotspot'ta 82-83 civarında, çekirdek sıcaklığı ise 61. Fan devri ise 1900 RPM küsur. Kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi; ayrıca hotspot ile VRAM arasında da fazlaca fark var.

Normal.

Merhaba, kartımın VRAM sıcaklığı hikayeli oyunlarda 93, Hotspot'ta 82-83 civarında, çekirdek sıcaklığı ise 61. Fan devri ise 1900 RPM küsur. Kartımda bir sorun mu var? Samsung çipe sahip olmasına rağmen bana aşırı yüksek geldi; ayrıca hotspot ile VRAM arasında da fazlaca fark var.

Arada 20 25 fark olması normal. RX 9070 XT modellerinde böyle gibi.

Bendeki 9070XT'deki bellek modülleri de Samsung 76 dereceye çıkıyor maksimum. 93 derece bir tık yüksek ama yine de güvenli aralıkta.

AMD'nin GDDR6 bellekleri için belirtilen üst sınır 108 derece, hotspot için ise 110 derece civarında.