Şubat 2024 yılında satın almış olduğum ASUS monitörde yatay çizgi oluştu. Kablo veya cihazla alakalı bir problem değil, sinyal yok ekranında da çıkıyor. Sanırım panelle alakalı bir problem. Arıza kaydı oluşturdum kargoya vereceğim. ASUS'un garanti süreci ile alakalı tecrübeleri olan var mı? Garanti kapsamında panel değişimi yaparlar mı?
Şubat 2024 yılında satın almış olduğum ASUS monitörde yatay çizgi oluştu. Kablo veya cihazla alakalı bir problem değil, sinyal yok ekranında da çıkıyor. Sanırım panelle alakalı bir problem. Arıza kaydı oluşturdum kargoya vereceğim. ASUS'un garanti süreci ile alakalı tecrübeleri olan var mı? Garanti kapsamında panel değişimi yaparlar mı?
Benimki o kadar belirgin degil. Bir de ASUS'un garanti servisi rezalet olmasindan dolayi yollamaya guvenemedim. Ayrica ayni monitorle degisim yaparlarsa bu hata yeniden olacak. Ondan dolayi 5-6 ay daha duracagim.
Merhaba. ASUS VP249QGR monitörüm var. Garantisi hala devam ediyor. 1,5 yıldır kullanıyorum, sorun yoktu ancak fotoğraftakiler belirmeye başladı. Net gözükmüyor ancak çıplak gözle oyunlarda çok rahatsız ediyor. Garantiye göndersem herhangi bir değişim yaparlar mı? @Koneko Toujou hocam siz sanırım göndermişsiniz, tavsiyeniz nedir?
Kral 3 ay geçmiş ama tam da senin yaşadığın sorun bende de başladı. Benim monitörün de altında ölü pikseller belirdi, yavaş yavaş yukarı doğru çıkıyor.
Ben monitörü iki sene önce Amazon'dan almıştım. Seri numarasını girip ASUS'un sitesinden kontrol ettim, garantisi hala devam ediyormuş. Hemen bir arıza formu doldurdum, panel değişimi yapılacak dediler. Kargo gelip evden alacakmış ürünü.
Sorum şu; Fatura sordular mı bu süreçte sana? Çünkü faturayı sağlayamayacağım gibi görünüyor.