FiveM oynuyorum bir anda böyle oldu. Ne yapmalıyım? Garantisi hala devam ediyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Panel arızası. Yeni monitör alman en doğrusu, tamiri yeni monitörden pahalıya patlar. Garantinin bunu düzelteceğini sanmıyorum, düzeltse bile yeni monitörden pahalı bir miktar para isterler karşılığında.
Anydesk üzerinden bağlandım. Sorun yoktu. Devam eder diye düşünüyorum. Evde başka cihaz yok.Başka bir bilgisayara veya her hangi bir cihaza bağlayıp yine aynı durum yaşanıyorsa garantiye gönderin.
Son düzenleyen: Moderatör:
AnyDesk üzerinden bağlanıp da sorun görememen sorunun donanımsal olduğunun bir göstergesidir. Panel arızası olduğuna eminim.Anydesk üzerinden bağlandım. Sorun yoktu. Devam eder diye düşünüyorum. Evde başka cihaz yok.
@BerkayZ87
- Makaleler
- 50
Garantiye yolla, sansin varsa muadil urun ile degisim teklifi yaparlar.
Monitörde o teklifi alan hiç görmedim hocam ama denesin şansını. İyi bir ürün teklifi gelirse kabul etsin.Garantiye yolla, sansin varsa muadil urun ile degisim teklifi yaparlar.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
AOC ve Philips yapiyor aslinda, forumlarda bayagi denk gelmistim. Belki Servispoint de yapar. Denemesi bedavaMonitörde o teklifi alan hiç görmedim hocam ama denesin şansını. İyi bir ürün teklifi gelirse kabul etsin.
Servispoint mağduru çok insan vardı diye hatırlıyorum.AOC ve Philips yapiyor aslinda, forumlarda bayagi denk gelmistim. Belki Servispoint de yapar. Denemesi bedava![]()