Karaman

Uzman
Dün fark ettim ama bu kadar değildi, çok hafif çizgiler çıkıyordu ama rahatsız etmiyordu bugün bu seviyeye geldiler. Monitör yaklaşık 2022'den beri benimle

Hz düşürmeyi denedim olmadı
Sorun ekran kartında değil, dizüstüne takıpta denedim yine hatalı

Burada sorun nedir? Servise yazdığımda panel değişimi vs dediler ve verdiği ücret şu an 165 Hz IPS panel bir monitörden daha fazla, monitörün kendisi daha ucuz.

İlla panel mi değişmesi gerekiyor yoksa fazla fiyat çıkarmak için mi öyle yazdılar? Eğer sorunu bilen varsa bana söylerse sevinirim belki başka bir yerde daha ucuza yaptırabilirim sorunun ne olduğunu bilirsem.

1769180838215.webp

1769180855209.webp

Panel arızalarında genelde monitör çöp olur, tamir ettirmeye değmez.

Çöp dediysem lafın gelişi, büyük bir alanda sıkıntı yoksa yenisini alana kadar veya aldıktan sonra ikinci ekran olarak kullanılabilir. Çizgilerin artması da olası bir ihtimal.

Panel arızalarında genelde monitör çöp olur, tamir ettirmeye değmez.

Çöp dediysem lafın gelişi, büyük bir alanda sıkıntı yoksa yenisini alana kadar veya aldıktan sonra ikinci ekran olarak kullanılabilir. Çizgilerin artması da olası bir ihtimal.

5-6K bandına 24 inç 1080p IPS monitör var mı hocam? Aslında bu monitör iyi dayandı ve 9 ay falan hiç açmadan kutuda bırakmıştım PC'yi kaldırdığım dönem ondan bozulmuş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün fark ettim ama bu kadar değildi, çok hafif çizgiler çıkıyordu ama rahatsız etmiyordu bugün bu seviyeye geldiler. Monitör yaklaşık 2022'den beri benimle

Hz düşürmeyi denedim olmadı
Sorun ekran kartında değil, dizüstüne takıpta denedim yine hatalı

Burada sorun nedir? Servise yazdığımda panel değişimi vs dediler ve verdiği ücret şu an 165 Hz IPS panel bir monitörden daha fazla, monitörün kendisi daha ucuz.

İlla panel mi değişmesi gerekiyor yoksa fazla fiyat çıkarmak için mi öyle yazdılar? Eğer sorunu bilen varsa bana söylerse sevinirim belki başka bir yerde daha ucuza yaptırabilirim sorunun ne olduğunu bilirsem.

Eki Görüntüle 220496
Eki Görüntüle 220497
Panel patlamış öbür seçenekleri göz ardı edersek. Monitörlerde panel değiştirme kendisi kadar tutar. Bütçe söyleyin monitör önereyim.

Panel patlamış öbür seçenekleri göz ardı edersek. Monitörlerde panel değiştirme kendisi kadar tutar. Bütçe söyleyin monitör önereyim.

Hoparlör bulunuyor mu hocam? O önemli benim için, MSI'da sanki ölü piksel çıkma olasılığı fazlaydı.

244F iyi olsa da paneli çok değişken. @BerkayZ87 zamanında pek iyi şeyler söylememişti 244F için ben almayı düşündüğümde.

Nasıl yani hocam?