Yeni mi oldu hocam? 4 yıldır benimle çok seviyordum monitörümü 9 ay boyunca kutudan çıkarmadım PC kaldırdığım için ondan olabilir diyen var.

Yeni oldu 2 yıldır aktif kullanıyorum 2 3 aydır bu sorun var. Sanmıyorum kutuya koydunuz diye olacağını, panel bir sıkıntı var sizin atığınız fotoğraftla aynı yerde benim monitörde çizgilerin büyüklüğü bilene aynı.

Recep hoca çekmiş izledim gayet iyi anlatmış yorumlarda çoğu kişi memnun olduğunu söylemiş ama GS24F2 modeli kronikmiş garantide onları GS25F2a ile değiştirmişler. Şu an ikna oldum ama şu renk mevzusu kafamı karıştırdı pek de anlamıyorum ama diğer monitörün renkleri daha mı canlı?

Genellikle tüm oyunlar sRGB renk paletine sahip %100 sRGB, bu uzayın %100'üniversite kapsağını söylüyor DCI-P3 sinema ve film endüstrisi için %125 sRGB eder aşağo yukarı gamut arttıkça renk uzayı genişlediği için bazen videolarda ve bazı oyunlarda oversaturation yani aşırı doygunluk olabiliyor mesela turuncunun daha çok turunculaşması gibi %100 sRGB yeterli günlük kullanım için %120 sorun olmaz.
Ban yemişim yazım kurallarından yazamadım.

Bu her monitör için geçerli hocam.

Değişir kristallerin homojen dağılmasına göre ne kadar katı q&a o kadar homojen dağılma MSI MAG serilerinde kullandığı paneller Ultra sıkı q&a'a tutulan paneller değil.

Genellikle tüm oyunlar sRGB renk paletine sahip %100 sRGB, bu uzayın %100'üniversite kapsağını söylüyor DCI-P3 sinema ve film endüstrisi için %125 sRGB eder aşağo yukarı gamut arttıkça renk uzayı genişlediği için bazen videolarda ve bazı oyunlarda oversaturation yani aşırı doygunluk olabiliyor mesela turuncunun daha çok turunculaşması gibi %100 sRGB yeterli günlük kullanım için %120 sorun olmaz.
Ban yemişim yazım kurallarından yazamadım.

Değişir kristallerin homojen dağılmasına göre ne kadar katı q&a o kadar homojen dağılma MSI MAG serilerinde kullandığı paneller Ultra sıkı q&a'a tutulan paneller değil.
Biraz daha baktım Gigabyte renk gamı asusdan daha iyiymiş, Gigabyte türkiye servisi ve garantisi nasıl hocam bilginiz var mı?

Biraz daha baktım Gigabyte renk gamı ASUS'dan daha iyiymiş, Gigabyte Türkiye servisi ve garantisi nasıl hocam bilginiz var mı?

O konuda pek bilgim yok ancak Gigabyte 3 büyük markalardan biri ofisleri olması lazım ama büyük şehirlerde olur genelde. ASUS bu konuda daha çeşitli Gigabyte daha çok HEDT/Datacenter tarafına kayıyor tüketiciden çok pek odaklı değiller tüketicide.