Bu sorun bende de çıktı. Bir haftadır var. Acaba ekran kartı mı dedim ama yok farklı monitör ile denedim onda olmadı. 2024 Eylül ayında almıştım. Biraz baktım Reddit ve diğer forumlara. Son zamanlarda çok artmış bu şikayetler. 60, 100 ve 144 Hz olan görseldeki gibi. 240 ve 260 Hz'de ise sadece başlat çizgisinde çıkıyor. Path of Exile oynarken skill bar kısmında çekti dikkati mi ilk hatta.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2026-02-04 at 16.12.28.webp
    WhatsApp Image 2026-02-04 at 16.12.28.webp
    928,3 KB · Görüntüleme: 24
Dün fark ettim ama bu kadar değildi, çok hafif çizgiler çıkıyordu ama rahatsız etmiyordu bugün bu seviyeye geldiler. Monitör yaklaşık 2022'den beri benimle.

Hz düşürmeyi denedim olmadı.
Sorun ekran kartında değil, dizüstüne takıpta denedim yine hatalı.

Burada sorun nedir? Servise yazdığımda panel değişimi vs dediler ve verdiği ücret şu an 165 Hz IPS panel bir monitörden daha fazla, monitörün kendisi daha ucuz.

İlla panel mi değişmesi gerekiyor yoksa fazla fiyat çıkarmak için mi öyle yazdılar? Eğer sorunu bilen varsa bana söylerse sevinirim belki başka bir yerde daha ucuza yaptırabilirim sorunun ne olduğunu bilirsem.

Eki Görüntüle 220496
Eki Görüntüle 220497

Kablo kaynaklı değilse panel çöp olmuş tamir etmeye değmez.

Bu sorun bende de çıktı. Bir haftadır var. Acaba ekran kartı mı dedim ama yok farklı monitör ile denedim onda olmadı. 2024 Eylül ayında almıştım. Biraz baktım Reddit ve diğer forumlara. Son zamanlarda çok artmış bu şikayetler. 60, 100 ve 144 Hz olan görseldeki gibi. 240 ve 260 Hz'de ise sadece başlat çizgisinde çıkıyor. Path of Exile oynarken skill bar kısmında çekti dikkati mi ilk hatta.

Ankara KVK salı günü elden verdim. Bugün cuma günü gelin alın diye mesajı geldi. Sadece kutu üst köpük kırmışlar. Ekran yenisi ile değişti. Eskisinde biraz IPS glow ve ışık sızmasıda vardı ama değiştirdiklerinde hiçbiri yok ölü piksel dahil. 3 günde çözüldü sorunum.