Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertlua

Başarılı
Merhabalar iyi akşamlar öncelikle.

5-6 saat önce VG249Q3A model monitörümü sattım. Alıcı ile birlikte ölü piksel ve ghosting testi yapıldı ve teslim edildi. Fakat ses testi yapmadık. Alıcı az önce bana yazdı ve monitörden ses alamadığını iletti. İlk sorduğum şey, masaüstünde sağ alt tarafta ses çıkış yerinden monitörü seçip seçmediğini sormak oldu. Fakat ses çıkışı yerinde monitörün adının yazmadığını iletti. Yapay zekaya sordum fakat benim monitörümde hoparlör desteği olmadığını söyledi. Acaba bu zamana kadar sesi hoparlörden değil de anakarttan mı aldım diye soru işareti var aklımda çünkü anakartımda hoparlör desteği var mı diye sordum evet dedi.

Çözüm
DDU ile sürücüleri temizleyip tekrar kurmasını söyleyin monitörü alan kişinin. Düzelmezse başka bir şeylere bakarız.
Monitöründe hoparlör var. Yapay zekayı falan boş ver.

1756927075428.webp

DDU ile sürücüleri temizleyip tekrar kurmasını söyleyin monitörü alan kişinin. Düzelmezse başka bir şeylere bakarız.
Hocam YouTube'dan gördüğüm bilgileri arkadaşa ilettim.

Aygıt Yöneticisi'nden;
  • Ekran kartı
  • İşlemci
  • AMD High Definition
bunları güncelle dedim ama önce başka kablo ile dene dedim. Bunları denedi ama olmadığını söyledi.

Şimdi sizin yönteminizi arkadaşa iletiyorum, umarım sorunu çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de VG249Q1A kullanıyorum şu an. Monitör sesinin ayarlandığı yerde sessize alma tarzı bir ayar var eğer o açıksa istediğiniz kadar ses açık olsun ses gelmiyor. Belki o mod açık kalmıştır.

Edit: Monitör isminin gözükmediği kısmını kaçırmışım. Başka bir fikrim yok

Son düzenleme:
Arkadaş bu yöntemin de olmadığını söyledi.

Ben de VG249Q1A kullanıyorum şu an. Monitör sesinin ayarlandırdığı yerde sessize alma tarzı bir ayar var eğer o açıksa istediğiniz kadar ses açık olsun ses gelmiyor. Belki o mod açık kalmıştır.

Edit: Monitör isminin gözükmediği kısmını kaçırmışım. Başka bir fikrim yok
Bunu da söyleyeceğim arkadaşa teşekkürler.

Arkadaş driveri silip yükleyince sorun çözüldü. Yardım eden arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: