Magnificent

Üyecik
Birkaç gün önce Gaming.Gen.TR'den başlıktaki monitörü sipariş ettim, montelemeden sonra böyle bir şey ile karşılaştım. Bu nedir, yardımcı olur musunuz?

1755942341717.webp

1755942401217.webp

Birkaç gün önce Gaming.Gen.TR'den başlıktaki monitörü sipariş ettim, montelemeden sonra böyle bir şey ile karşılaştım. Bu nedir, yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 176732

Eki Görüntüle 176733
Monitörünüzde görülen sarı leke, birkaç olası sorundan kaynaklanıyor olabilir. İşte çözüm için adım adım öneriler:

1. Bağlantıları Kontrol Edin:
- Monitörün bilgisayara olan bağlantı kablosunu (HDMI, DisplayPort vb.) çıkarın ve tekrar takın.
- Farklı bir kablo kullanarak bağlantıyı test edin. Kablo arızalı olabilir.

2. Kaynak Değişikliği:
- Monitörünüzdeki giriş kaynağını değiştirin (örn. HDMI 1, HDMI 2). Sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

3. Monitör Ayarlarını Sıfırlayın:
- Monitör menüsünden fabrika ayarlarına dönme seçeneğini bulun ve sıfırlayın. Bu, kalibrasyon hatalarını düzeltebilir.

4. Ekranı Temizleyin:
- Eğer ekranın üzerinde bir leke veya kir varsa, düzgün bir mikrofiber bezle nazikçe silin.

5. Test Ekranı Kullanın:
- Monitörü farklı bir bilgisayara veya başka bir cihaza bağlayarak test edin. Eğer sorun devam ediyorsa, monitör arızalı olabilir.

6. Garanti İle İletişim:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, monitörünüzün garanti kapsamını kontrol edin ve müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.

Bu adımları takip etmekle başlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.