HRFCER

Uzman
Merhaba,

ASUS Prime RX 9060 XT 16 GB (3 fanlı) sipariş ettim. TUF versiyonundan 3.000 lira daha ucuzdu. Kartı uzun süre kullanmayı düşünüyorum 1080P'de. Prime serisi yeterli kaliteyi sağlar mı, yoksa iptal edip TUF mu alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

ASUS Prime RX 9060 XT 16 GB (3 fanlı) sipariş ettim. TUF versiyonundan 3.000 lira daha ucuzdu. Kartı uzun süre kullanmayı düşünüyorum 1080P'de. Prime serisi yeterli kaliteyi sağlar mı, yoksa iptal edip TUF mu alsam?

Direk TUF al bayağı fark ettirir soğutma da ama kartı birkaç ay sonra satacaksan 3 lira fazla verme ama değişmeyeceksen 1-2 yıl o zaman ver 3K çok fazla bir fiyat değil.

TUF serisinin devre kartları bir tık daha dayanaklı ve soğutmada iyidir bütçe uygunsa TUF serisi tercih edin.

9060XT ASUS sprime modelıde fazlasıyla yeterlı olur keza saphııree Nitro Plus modelıde 20500'e dusuyordu arada bılgınız olsun takıp edebılırsınız 3 k vermeye gerek yok sahsen ama burada aldığın fıyatlarda onemlı TUF diye çok uçuk para ödemenın mantıgı yok maksadım o

9060 XT iki fanlı modellerde bile baya serin çalışıyordu. Asus Tuf o kart için overkil kalır. Hatta fiyatı farkı yüzünden 5060 Ti 16GB a çıkıyor ki o durumda 5060 Ti yonelmek daha cazip.
Özetle Prime ı uygunsa bulduysan kafana takmana gerek yok. Daha iyileri var ancak piyasa koşulları çok dengesiz.