Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Marksman

Uzman
Selam,

Yurt dışından, Almanya'dan tax free hizmeti ile anakart ve ekran kartı alacağım. Bu ürünlerde ASUS uluslararası garanti mevcut olur mu?

Aşağıda yurt dışı linklerini verdim.

€1600 ~ Tax Free €1400 ~ 61.000₺
€620 ~ Tax Free €550 ~ 24.000₺

Sizce bu ürünleri bu fiyattan almak mantıklı mı ve ürünleri alırsam ASUS Türkiye'den destek alabilir miyim?

Çözüm
"International Warranty" yazması lazım. Anakart ve Ekran kartı uluslararası garantiye girmez. Ürün arızalanırsa ücretli servis veya yurtdışına geri gönderim gerekecektir.
"International Warranty" yazması lazım. Anakart ve Ekran kartı uluslararası garantiye girmez. ASUS Türkiye'den ücretli onarım hizmeti alırsınız.
Ücretli onarım hizmeti alabimem benim için yeterli aslında, bazı yerlerde hiçbir şekilde destek verilmiyor olarak gördüm. Ücretli destek alabileceğimi belirten bir makale veya kaynak mevcut mudur?

Ücretli onarım hizmeti alabimem benim için yeterli aslında, bazı yerlerde hiçbir şekilde destek verilmiyor olarak gördüm. Ücretli destek alabileceğimi belirten bir makale veya kaynak mevcut mudur?
Garanti dışı statüsünde incelenir. Expertiz (arızayı tespit) ücreti tutarı tarafınıza iletilir. Süreç bu şekilde işliyor. İsterseniz ASUS Türkiye'ye mail atın.

Garanti dışı statüsünde incelenir. Expertiz (arızayı tespit) ücreti tutarı tarafınıza iletilir. Süreç bu şekilde işliyor. İsterseniz ASUS Türkiye'ye mail atın.
Çok teşekkür ederim yorum için, bu arada sizin yaşadığınız bir vaka oldu mu buna benzer? Ek olarak anakart ve ekran kartında yaşayabileceğim sıkıntıların sıklığı nedir bilginiz var mı?

Çok teşekkür ederim yorum için, bu arada sizin yaşadığınız bir vaka oldu mu buna benzer? Ek olarak anakart ve ekran kartında yaşayabileceğim sıkıntıların sıklığı nedir bilginiz var mı?
Ben herhangi bir sorun yaşamadım yurtdışından aldığım ürünlerde. Alacağınız ürünler kusurlu değilse arıza yapacak ürünler değiller.