PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Evet yine ben ve yine Big Sur kurulumumla ilgili bir sorun var. Az önce ekran kartını yani HD3000'i başarılı bir şekilde tanıttım ve OCLP ile gerekli yamayı yaptım. Artık donanım hızlandırmaya sahip bir Big Sur var elimde. Ancak malumunuz macOS Wi-Fi kartları söz konusu olunca çok sıkıntılı bir platform. Her Wi-Fi kartı desteklenmiyor. Benim yerleşik BCM4313 desteklenmiyor mesela. Bu yüzden zamanında Sierra için Asus USB N10 almıştım. Ancak benim aldığım N10'un B1 modeli çıkmıştı. Sitesinden o zamanlar ayrı bir driver indirmiştim N10-B1 için böylece Sierra üstünde çalışmıştı.
Sitesinden yine N10-B1 için macOS sürücülerini indirdim. Ancak o da ne? Kurarken bu yazılım macOS'un bu sürümüyle uyumlu değil hatası aldım. Biraz araştırdım chris1111'in Wi-Fi adaptörleri için bir yaması var mış. N10-B1 aslında RTL8188EU olarak geçiyor. Chris1111 yamasının desteklenenler listesinde RTL8188EU var o yüzden bir şansımı deneyeyim dedim. Ancak maalesef görmedi N10-B1'i. Bu yüzden N10-B1'in sitesindeki sürücülerin dosyalarını karıştırıp kext dosyalarını çıkardım. Ancak bu kext dosyalarını nasıl kuracağım bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Sitesinden yine N10-B1 için macOS sürücülerini indirdim. Ancak o da ne? Kurarken bu yazılım macOS'un bu sürümüyle uyumlu değil hatası aldım. Biraz araştırdım chris1111'in Wi-Fi adaptörleri için bir yaması var mış. N10-B1 aslında RTL8188EU olarak geçiyor. Chris1111 yamasının desteklenenler listesinde RTL8188EU var o yüzden bir şansımı deneyeyim dedim. Ancak maalesef görmedi N10-B1'i. Bu yüzden N10-B1'in sitesindeki sürücülerin dosyalarını karıştırıp kext dosyalarını çıkardım. Ancak bu kext dosyalarını nasıl kuracağım bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: