Bu monitör alınır mı? Amazon kendisi satıyor. Fiyatı da uygun geldi ve 1.500 yorum var, memnun olan çok. Günlük işler, arada dizi, film, oyun için kullanacağım. KTC H25T7 modelini çok düşündüm, evet özelikleri güzel ama markaya güvenemiyorum. 4.500TL maksimum bütçem vardı, başlıktaki monitör karışma çıktı ne dersiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?ProfesorGoktug
Becerikli
Daha çok ofis monitör gibi. KTC markasına da güvenebilirsiniz.Bu monitör alınır mı? Amazon kendisi satıyor. Fiyatı da uygun geldi ve 1.500 yorum var, memnun olan çok. Günlük işler, arada dizi, film, oyun için kullanacağım. KTC H25T7 modelini çok düşündüm, evet özelikleri güzel ama markaya güvenemiyorum. 4.500TL maksimum bütçem vardı, başlıktaki monitör karışma çıktı ne dersiniz?
Alessandro Del Piero
Uzman
KTC H25T7 modeline bakabilirsin.Bu monitör alınır mı? Amazon kendisi satıyor. Fiyatı da uygun geldi ve 1.500 yorum var, memnun olan çok. Günlük işler, arada dizi, film, oyun için kullanacağım. KTC H25T7 modelini çok düşündüm, evet özelikleri güzel ama markaya güvenemiyorum. 4.500TL maksimum bütçem vardı, başlıktaki monitör karışma çıktı ne dersiniz?
Hocam çok uzun süredir araştırıyorum hoşuma da gidiyor ama çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım yabancılar bu modeli övüyor ama ülkemizde çok az kullanıcı yorumu var.
Alessandro Del Piero
Uzman
Ozaman R24E de bakabilirsin.Hocam çok uzun süredir araştırıyorum hoşuma da gidiyor ama çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım yabancılar bu modeli övüyor ama ülkemizde çok az kullanıcı yorumu var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet