ProfesorGoktug

Becerikli
Ben sistem toplayacağım için 24 inç FHD oyun monitörü almaya karar verdim. Bu 3 monitörü de beğendim. Karma kullanım, temizlik, göz rahatlığı, görüntü kalitesi(Renk gösterimi(ekranda renklerin nasıl gözüktüğü) dahil) ve oyun performansı kriterlerini değerlendireceğim. Bu 3 monitör arasından hangisi daha iyi? AOC 24G42E mi? Asus VA24EHF mi? Yoksa LG 24GS65F-B mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LG 24GS565F-B monitörü kullanıyorum. Ben gayet memnunum, ayağı falan sağlam hem pivot hem de normal kullanıyorsunuz. Paneli falan da gayet güzel. HDR, parlaklıktan dolayı çok iyi sayılmaz. Onun haricinde güzel. Ama LG'nin monitörleri, aynı özellikleri sunan muadillerine göre pahalı. Birden fazla kaynaktan sağlam olduğu ve servisinin çok sorun çıkarmadığını öğrendiğim için daha fazla para verip LG aldım.

LG 24GS565F-B monitörü kullanıyorum. Ben gayet memnunum, ayağı falan sağlam hem pivot hem de normal kullanıyorsunuz. Paneli falan da gayet güzel. HDR, parlaklıktan dolayı çok iyi sayılmaz. Onun haricinde güzel. Ama LG'nin monitörleri, aynı özellikleri sunan muadillerine göre pahalı. Birden fazla kaynaktan sağlam olduğu ve servisinin çok sorun çıkarmadığını öğrendiğim için daha fazla para verip LG aldım.
Hocam temizliği kolay mı?