Acelorion

Üyecik
Merhaba,

Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz monitörü almaya karar verdim. Monitör hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

Recep ağabeyin Shorts'unda Swift’in yeni monitörlerine bakarken “Ben de alacağım ulen” dedirtti. Bana uygun olarak bunu gördüm. Şimdi arkadaşlar, ilk sorum ASUS’un ölü piksel politikası hakkında. Ardından, bu modelde kronik bir sorun var mı, bunu merak ediyorum.

Ürünü MediaMarkt’tan 10.749 TL’ye, 4 ay taksitle alabiliyorum. Ancak MediaMarkt hakkında son dönemlerde pek iyi şeyler duymadım. Ölü piksel çıkarsa ya da teşhir ürünü gönderilirse, 14 gün içinde iade etme yasal hakkımı kullandırmadıklarını duydum.

N11 üzerinde İncehesap’tan ise 3 ay taksitle yaklaşık 13.288 TL’ye alabiliyorum. Ancak İncehesap ölü piksel gibi durumlarda nasıl bir süreç işletiyor, bilgim yok. Daha önce SSD ve PSU gibi ürünler alıp memnun kalmıştım.

Vatan Bilgisayar’dan ise 3 ay taksitle 14.333 TL’ye alabiliyorum. Hem kafam rahat olur hem de ölü piksel gibi durumlarda rahatça 14 gün içinde iade hakkımı kullanabilirim.

Sizlerin fikirlerini, deneyimlerinizi ve mümkünse Recep ağabeyin bu monitörle ilgili uzun dönem deneyim ve yorumlarını merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz monitörü almaya karar verdim. Monitör hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

Recep ağabeyin Shorts'unda Swift'in yeni monitörlerine bakarken “ben de alacağım ulen” dedirtti. Bana uygun olarak bunu gördüm. Şimdi arkadaşlar, ilk sorum ASUS'un ölü piksel politikası hakkında. Ardından, bu modelde kronik bir sorun var mı, bunu merak ediyorum.

Ürünü MediaMarkt'tan 10.749 TL'ye, 4 ay taksitle alabiliyorum. Ancak MediaMarkt hakkında son dönemlerde pek iyi şeyler duymadım. Ölü piksel çıkarsa ya da teşhir ürünü gönderilirse, 14 gün içinde iade etme yasal hakkımı kullandırmadıklarını duydum.

N11 üzerinde İncehesap'tan ise 3 ay taksitle yaklaşık 13.288 TL'ye alabiliyorum. Ancak İncehesap ölü piksel gibi durumlarda nasıl bir süreç işletiyor, bilgim yok. Daha önce SSD ve PSU gibi ürünler alıp memnun kalmıştım.

Vatan Bilgisayar'dan ise 3 ay taksitle 14.333 TL'ye alabiliyorum. Hem kafam rahat olur hem de ölü piksel gibi durumlarda rahatça 14 gün içinde iade hakkımı kullanabilirim.

Sizlerin fikirlerini, deneyimlerinizi ve mümkünse Recep ağabeyin bu monitörle ilgili uzun dönem deneyim ve yorumlarını merak ediyorum.

Garanti durumlarında ürün zaten yetkili servise gönderiliyor bunun nereden aldığınızla bir alakası yok. Satın aldığınız yer sadece aracılık yapıyor. İade ve değişim işlemlerine aldığınız yer karar vermiyor. Siz bir sorun yaşarsanız aldığınız yere gitmeden direkt ASUS'un yetkili servisine ürününüzü gönderebilirsiniz, ki süreç öyle çok daha kısa oluyor.

VG249QM1a için o fiyat fazla, Samsung'un sitesinden G4 alın. Öğrenci indirimiyle 6k bandına düşüyor.

Garanti durumlarında ürün zaten yetkili servise gönderiliyor bunun nereden aldığınızla bir alakası yok. Satın aldığınız yer sadece aracılık yapıyor. İade ve değişim işlemlerine aldığınız yer karar vermiyor. Siz bir sorun yaşarsanız aldığınız yere gitmeden direkt ASUS'un yetkili servisine ürününüzü gönderebilirsiniz, ki süreç öyle çok daha kısa oluyor.

Nasıl yani ürünü beğenmedim iade etmek isteyince aldığım yere değil de ASUS yetkili servise mi göndereceğim ancak bu iade işlemlerinde kargo kodu almam gerekmiyor mu bildiğim kadarı ile tetkili servis bunu doğrudan sağlayamıyor.

Ayrıyeten bu monitöre veya PC'ye Samsung soundbar bağlayabilir miyim?
"C-Soundbar HW-C450"

Nasıl yani ürünü beğenmedim iade etmek isteyince aldığım yere değil de ASUS yetkili servise mi göndereceğim ancak bu iade işlemlerinde kargo kodu almam gerekmiyor mu bildiğim kadarı ile tetkili servis bunu doğrudan sağlayamıyor.

Ayrıyeten bu monitöre veya PC'ye Samsung soundbar bağlayabilir miyim?
"C-Soundbar HW-C450"
Ürün beğenmeme bir iade sebebi değildir. Ürününüzde bir sıkıntı olmadığı taktirde iade değişim yapamazsınız. İade değişim kararını da yetkili servis verir aldığınız yer onların kararına göre hareket eder.

VG249QM1a için o fiyat fazla, Samsung'un sitesinden G4 alın. Öğrenci indirimiyle 6K bandına düşüyor.

Bir yanlış olmuş moderatörler başlığı eksik görmüş olacaklar ki düzeltmek istemişler veya bot düzeltmek isterken modeli yanlış yazmış aldığım cihaz 43K OLED cihaz ASUS ROG STRIX OLED XG27UCDMg.

Ürün beğenmeme bir iade sebebi değildir. Ürününüzde bir sıkıntı olmadığı takdirde iade değişim yapamazsınız. İade değişim kararını da yetkili servis verir aldığınız yer onların kararına göre hareket eder.

Bildiğim kadarıyla 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkımız mevcut.

Bir yanlış olmuş moderatörler başlığı eksik görmüş olacaklar ki düzeltmek istemişler veya bot düzeltmek isterken modeli yanlış yazmış aldığım cihaz 43K OLED cihaz ASUS ROG STRIX OLED XG27UCDMg.

Bildiğim kadarıyla 14 gün içerisinde koşulsuz iade hakkımız mevcut.
Ürün kusurlu olmadığı sürece öyle bir hakkınız yok.