Merhaba,
Arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz monitörü almaya karar verdim. Monitör hakkında detaylı bilgisi olan var mı?
Recep ağabeyin Shorts'unda Swift'in yeni monitörlerine bakarken “ben de alacağım ulen” dedirtti. Bana uygun olarak bunu gördüm. Şimdi arkadaşlar, ilk sorum ASUS'un ölü piksel politikası hakkında. Ardından, bu modelde kronik bir sorun var mı, bunu merak ediyorum.
Ürünü MediaMarkt'tan 10.749 TL'ye, 4 ay taksitle alabiliyorum. Ancak MediaMarkt hakkında son dönemlerde pek iyi şeyler duymadım. Ölü piksel çıkarsa ya da teşhir ürünü gönderilirse, 14 gün içinde iade etme yasal hakkımı kullandırmadıklarını duydum.
N11 üzerinde İncehesap'tan ise 3 ay taksitle yaklaşık 13.288 TL'ye alabiliyorum. Ancak İncehesap ölü piksel gibi durumlarda nasıl bir süreç işletiyor, bilgim yok. Daha önce SSD ve PSU gibi ürünler alıp memnun kalmıştım.
Vatan Bilgisayar'dan ise 3 ay taksitle 14.333 TL'ye alabiliyorum. Hem kafam rahat olur hem de ölü piksel gibi durumlarda rahatça 14 gün içinde iade hakkımı kullanabilirim.
Sizlerin fikirlerini, deneyimlerinizi ve mümkünse Recep ağabeyin bu monitörle ilgili uzun dönem deneyim ve yorumlarını merak ediyorum.