biggie991

Üyecik
Değerli dostlarım kedim mastık azıcık monitörüme zarar verdi. Garantisi devam ediyor biliyorum garantisi iptal oldu ancak ASUS ekran yenileme aşağı yukarı ne kadar tutar.

VG259QM 280Hz IPS panel 24inç.

Dosya Ekleri

• 38da821d-8f6c-4675-abd5-d6cfe00a6bb8.webp
    38da821d-8f6c-4675-abd5-d6cfe00a6bb8.webp
    473,2 KB · Görüntüleme: 60
Değerli dostlarım kedim mastık azıcık monitörüme zarar verdi. Garantisi devam ediyor biliyorum garantisi iptal oldu ancak ASUS ekran yenileme aşağı yukarı ne kadar tutar.

VG259QM 280Hz IPS panel 24inç.
ASUS VG259QM ekran için cam yenileme ücreti çeşitli faktörlere bağlı olarak değişebilir. Genel olarak, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Resmi ASUS Destek ile İletişime Geçin: ASUS’un resmi web sitesi üzerinden veya müşteri hizmetleri aramasıyla doğrudan yetkili servis ile iletişime geçin. Ekranınızın durumu hakkında bilgi verin.
  • Tahmini Maliyet Alın: Servis merkezinden ekran yenileme için tahmini bir maliyet isteyin. Fiyatlar genellikle 100-300 USD arasında değişebilir.
  • Yerel Tamir Dükkanlarını Araştırın: Garantisi bitmiş cihazlar için yerel elektronik tamir dükkanlarından fiyat alarak alternatif çözümler değerlendirin.
  • Yedek Parça Maliyeti: Ekranın panelinin değiştirilmesi gerekeceği için, bu parçanın maliyetini de öğrenin.

Fiyatlar bölgeye göre değişiklik gösterebilir, bu yüzden birkaç farklı yerden bilgi almak faydalı olacaktır.