f1907

Çalışkan
ASUS VG27AQ1A monitör her açılışında 20 seferde açılıyor. ASUS yazısı gelip yarıda kalıyor baştan başlıyor. HDMI DP kablo ile denedim. Sadece prize takarak denedim, yine aynı. Sizce sorun ne? Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS VG27AQ1A monitör her açılışında 20 seferde açılıyor. ASUS yazısı gelip yarıda kalıyor baştan başlıyor. HDMI DP kablo ile denedim. Sadece prize takarak denedim, yine aynı. Sizce sorun ne? Başına böyle bir şey gelen oldu mu?

• Monitörün güç kablosunu çıkartın ve birkaç dakika bekleyin. Ardından tekrar takarak açmayı deneyin.
  • Monitördeki ayarları sıfırlamak için güç düğmesine yaklaşık 10-15 saniye basılı tutun ve ardından açmayı deneyin.
  • Farklı bir güç prizi kullanarak monitörü çalıştırmayı deneyin. Sorun prizin kendisinde olabilir.
  • HDMI veya DP kablosunu değiştirmeyi deneyin, başka bir kablo kullanarak test edin.
  • Bilgisayarın ekran kartı sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse güncelleyin.
  • Eğer sorun devam ederse, monitörü bir başka bilgisayara bağlayarak test edin. Sorun devam ederse, monitörde bir arıza olabilir.

Bu adımları takip ederek sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.