ASUS VG27AQ1A monitörün ekranı gidip geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan charlost
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 426
  • Etiketler Etiketler
    asus

charlost

Çalışkan
Herkese merhaba,

Öncelikle sistemimi tanıtmak isterim RTX5070 ekran kartı i7-14700KF işlemci MSI B650 Gaming Plus Anakart Corsair RM850e PSU ve ASUS TUF VG27AQ1A monitör kullanıyorum DisplayPort ile bağlantı kuruyorum. Güncel driverim kurulu DDU ile temiz kurulum yaptım. Toplamda 5 kere ekran belirsiz zamanlarda gidip geldi nedeni ne olabilir acaba?

Kablom kutu içinden çıkan DP kablosudur. Windows 11 kullanıyorum.
Monitörümün sunduğu hız aşırtma açık ve 170'te sabit.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani umarım yazılımsal veya çözülebilecek bir şeydir. Hiç garantiye göndermek istemiyorum ama son çare o gözüküyor...

Yani umarım yazılımsal veya çözülebilecek bir şeydir. Hiç garantiye göndermek istemiyorum ama son çare o gözüküyor...
Güncelleme yine yaramadı. Garantilik durum yok. Sorun G-SYNC. Yazılımsal bir bug söz konusu. Bunca yıldır 170HZ kullanıyorum monitörü. Ben de 144HZ düşmek zorunda kaldım.

Güncelleme yine yaramadı. Garantilik durum yok. Sorun G-Sync. Yazılımsal bir bug söz konusu. Bunca yıldır 170Hz kullanıyorum monitörü. Ben de 144Hz düşmek zorunda kaldım.

Oyun testlerini yaptım 144Hz G-SYNC kapalı Dying Light 2, Far Cry New Dawn, ve RDR 2; oyunlarında hızlı hızlı Alt Tab attım, bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım.

Oyun testlerini yaptım 144Hz G-SYNC kapalı Dying Light 2, Far Cry New Dawn, ve RDR 2; oyunlarında hızlı hızlı Alt Tab attım, bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım.
170HZ, G-SYNC açık olduğu zaman Alt Tab yapınca siyah ekran oluyor. 144HZ, G-SYNC açık olduğu zaman problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…