charlost

Çalışkan
Herkese merhaba,

Öncelikle sistemimi tanıtmak isterim RTX5070 ekran kartı i7-14700KF işlemci MSI B650 Gaming Plus Anakart Corsair RM850e PSU ve ASUS TUF VG27AQ1A monitör kullanıyorum DisplayPort ile bağlantı kuruyorum. Güncel driverim kurulu DDU ile temiz kurulum yaptım. Toplamda 5 kere ekran belirsiz zamanlarda gidip geldi nedeni ne olabilir acaba?

Kablom kutu içinden çıkan DP kablosudur. Windows 11 kullanıyorum.
Monitörümün sunduğu hız aşırtma açık ve 170'te sabit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde sorun olmuyor. Oyundayken Alt+Tab yapınca oluyor. Veya web gezinirken belli belirsiz oluyor. Düz masaüstünde dururken de olabiliyor. Az çok aynı problemimiz var. Güncelleme yapacağım ben de şimdi. Düzeleceğini san

Yani umarım yazılımsal veya çözülebilecek bir şeydir. Hiç garantiye göndermek istemiyorum ama son çare o gözüküyor...

Yani umarım yazılımsal veya çözülebilecek bir şeydir. Hiç garantiye göndermek istemiyorum ama son çare o gözüküyor...
Güncelleme yine yaramadı. Garantilik durum yok. Sorun G-SYNC. Yazılımsal bir bug söz konusu. Bunca yıldır 170HZ kullanıyorum monitörü. Ben de 144HZ düşmek zorunda kaldım.

Güncelleme yine yaramadı. Garantilik durum yok. Sorun G-Sync. Yazılımsal bir bug söz konusu. Bunca yıldır 170Hz kullanıyorum monitörü. Ben de 144Hz düşmek zorunda kaldım.

Oyun testlerini yaptım 144Hz G-SYNC kapalı Dying Light 2, Far Cry New Dawn, ve RDR 2; oyunlarında hızlı hızlı Alt Tab attım, bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım.

Oyun testlerini yaptım 144Hz G-SYNC kapalı Dying Light 2, Far Cry New Dawn, ve RDR 2; oyunlarında hızlı hızlı Alt Tab attım, bahsettiğiniz sorunla karşılaşmadım.
170HZ, G-SYNC açık olduğu zaman Alt Tab yapınca siyah ekran oluyor. 144HZ, G-SYNC açık olduğu zaman problem yok.