ASUS VG27AQM1A vs MSI G274QPF-QD

tbabatas

Uzman
Herkese selam,

2 monitör arasında kaldım. OLED paneli ne yakın ne uzak zamanda alamayacağım için 1 kere alıp monitör işini tamamlamak istiyorum. Oyun ve video editleme için kullanacağım ve iki monitör arasında kaldım.

ASUS VG27AQM1a ve MSI G274QPF-QD (Bunu kullandım aslında ama ölü piksel çıkınca iade ettim.)

Aralarında fiyat farkı var farkındayım ancak 2 monitörün 1 özelliği diğerinden daha iyi. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Alternatif model önermek isteyenler için bütçem en fazla 14000 TL. Elimde 2. monitör olarak kullanacağım 27 inç bir monitör var. Her halükarda monitör askı aparatı alacağım için pivot özelliği benim için bir üstünlük sağlamıyor.
Ekran kartı RTX 3070 ancak RTX 5 serisi çıkınca yükseltmeyi düşünüyorum.

VG27AQM1A'ya dair tek bilgi renk gamutunun cok yuksek oldugu. Onun disinda bilgi yok. Abisi olan VG27AQML1A ise oldukca kaliteli bir monitor ve alinabilir. VG27AQML1A'ya alternatif olarak G274QPX var, o da alinabilir, G274QPX'in iki eksisi var, overdrive modlarinin GtG performansi VG27AQML1A'ya gore geride ve Input Lag olarak da geride. Onun disinda goruntu kalitesi oldukca iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…