Memnun musun? Adaptör çıkarılı şekilde saçma sapan ayarları kapamadan ne kadar batarya süresi alıyorsun?

Bu cihazla kullanım amacın ne bu arada? İş programları, kodlama programları çalıştırıyorsan performansı ve sıcaklığı nasıl? Fan sesi hakkında yorumun ne?

Ben de gaming laptop bırakıp dokunmatik veya normal bir laptop düşünüyorum konu iyi denk gel

Memnun musun? Adaptör çıkarılı şekilde saçma sapan ayarları kapamadan ne kadar batarya süresi alıyorsun?

Bu cihazla kullanım amacın ne bu arada? İş programları, kodlama programları çalıştırıyorsan performansı ve sıcaklığı nasıl? Fan sesi hakkında yorumun ne?

Ben de gaming laptop bırakıp dokunmatik veya normal bir laptop düşünüyorum konu iyi denk gel

Gaayet memnunum ekran üreticisi Samsung ve ürün Almanya üretimi.
Adaptörü çıkartıp dengeli modda en yüksek parlaklıkta minimum 8 saat alıyor gibi ben 4. Saatte şarja taktım oyun testi için.
Kullanım amacım üniversitede PDF üzerine not almak, sunum hazırlamak, OLED panelin zevkini çıkarta çıkarta film izlemek.
Fan sesi normal kullanımda yok gibi 2900 RPM dönüyor. Oyunda ise bayağı sesli ama yine de kulaklıksız oynadım. Rahatsız edici kesinlikle değil. Ama oyunda elime sıcaklık geldi maalesef ki yani oyun için 85 derecelerde kullanılacak gibi değil. Yoruluyor.
Kapağı alüminyum kasası plastik. Hızı gayet iyi 6500 okuma 4000 yazma aldım. Bir günde Office dahil tüm kurulumları yaptım. Eğer almak istersen şiddetle öneririm ben biraz fazla memnun kaldım hem ASUS kalitesi hem Samsung paneli bulunca:).
Ayrıca hoparlörleri deli gibi balkonda müzik açtım çay içerken yüzde 50 sesde dinledik yüzde 100 sesi oda inletir resmen.
Yani dostum wifi 7 var, bluetooth 5.3 vardı sanırım, 1080p 30fps gayet iyi bir kamera var, kalemde 4 farklı uç var. 1 hafta bitmeyen kalem şarjı var. Kurulumda tüm sürücüler eksiksiz yüklendi bir hata almadım. Dikkatli kullanırsak ömrü 5 sene yazıyor 5 6 sene rahatça gider.

Keşke olsa diyebileceğim tüm kasa alüminyum olabilirdi, 32 gb ram alabilirdim, 1 tb depolama olabilirdi.

Ben genelde sevmediğim ürünü övmem. Cidden memnun kaldım isteyen alsın.

Eski casperimde pili 1 saatte biter ayrıca fan sesi gürül gürül uyuyanı uyandırırdı. Bunda internette gezinirken veya film izlerken ses soluk yok abi. Kulağımı dayıyorum. Hatta açarken acaba açıldı mı diyorum klavye LED'i yanınca açıldığını anlıyorum o kadar alıştım ki fan sesine. Sessizliğine tilt oldum yani. Yazması falan da çok keyifli.

Son düzenleme: