ASUS Vivobook 15 X1504MAF ses sorunu

KamiGoroshi

Başarılı
Arkadaşım bu cihazı satın almış, kurulum yapmam için bana getirdi. Her şey çok güzel sorunsuz kuruldu ama bir türlü ses sürücüsünü olduramadım, cihazın hoparlörlerinden ses alamıyorum. ASUS'un kendi web sitesinden ses driverlarını indirdim, ekran kartı en güncel Intel driverını kullanıyor, isst vs hepsi kurulu ama aygıt yöneticisinde hatalı gözüküyor hala ve ses yok cihazda. Donanım kimliğinden bulup yükleyeyim dedim, bulduklarımı kabul etmiyor. Muhtemelen cihaz yeni olduğu için diye tahmin ediyorum ama bu driver sorunu, tıkandım kaldım.

Donanım kimlikleri:
SOUNDWIRE\SDCA_AGGREGATOR
SOUNDWIRE\SDCA_PERIPHERAL&MAN_025D&PART_0721&VER_03&CID_00&LID_03&UID_00&SUBSYS_19141043
PCI\VEN_8086&DEV_4D62&SUBSYS_19141043&REV_01
ACPI\VEN_ASUH&DEV_2024

Eksik olan sadece ses sürücleri değil. MyAsus üzerinden kontrol edip eksik sürücüleri kurdurun, sonrasında ses çıkışını hoparlör olarak seçmeyi de unutmayın.

Eksik olan sadece ses sürücleri değil. MyAsus üzerinden kontrol edip eksik sürücüleri kurdurun, sonrasında ses çıkışını hoparlör olarak seçmeyi de unutmayın.
MyAsus'ta eksik sürücü gözükmüyor. Yalnızca bios'u eksik görüyordu onu da güncelledim. Sorun hala aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…