mehmetaba

Uzman
Monitörüm.
ASUS VP249QGR.

Yaklaşık 1 ay önce almıştım bugün ekranın alt kısımlarında çizgiler çıkmaya başladı aldığım yer olan gaming.gen.tr ile iletişime geçtim garantiye başvurun dediler. Ürünün garantisi var zaten. Sorum şu, ben ilk defa bir şeyi garantiye yollayacağım monitörle beraber ne yollamam gerekiyor, yani neler gerekli?

Kutunun içinden çıkan garanti belgesindeki numarayı ara, durumu anlat. Onlar muhtemelen sana bir kargo kodu verirler; bu kodu, belirttikleri kargonun bir şubesine götürmeni isterler. Duruyorsa orijinal kutusuyla iyice sağlam paketle.

https://eu-rma.asus.com/tr üzerinden destek talebi oluşturmanız gerekiyor.
Eksiksiz olarak tüm kutu içeriği olması gerekiyor.

Kutunun içinden çıkan garanti belgesindeki numarayı ara, durumu anlat. Onlar muhtemelen sana bir kargo kodu verirler; bu kodu, belirttikleri kargonun bir şubesine götürmeni isterler. Duruyorsa orijinal kutusuyla iyice sağlam paketle.

Garanti belgesi yok ama mailimde fatura var aynı işlevi görüyorlardı değil mi?

https://eu-rma.asus.com/tr üzerinden destek talebi oluşturmanız gerekiyor.
Eksiksiz olarak tüm kutu içeriği olması gerekiyor.

Hocam dediğinizi yaptım talep oluşturdum.

1744996111033.webp

Böyle diyor fatura benim mailimde onlara nasıl ileteceğim?

Son düzenleme:
Fatura'da garanti belgesi yerine de geçer. İlla garanti belgesi olacak diye bir zorunluluk yok. Lakin böyle hassas ürünleri, elden servise bırakmanızı öneririm. Kargo'da tehlikeli biraz monitör için. Kargoyla gönderdiğiniz için de iyice paketleyin. Cumartesi günleri kargo firmaları yarım gün çalışır, Pazartesi'ye kalabilir.

Fatura'da garanti belgesi yerine de geçer. İlla garanti belgesi olacak diye bir zorunluluk yok. Lakin böyle hassas ürünleri, elden servise bırakmanızı öneririm. Kargo'da tehlikeli biraz monitör için. Kargoyla gönderdiğiniz için de iyice paketleyin. Cumartesi günleri kargo firmaları yarım gün çalışır, Pazartesi'ye kalabilir.

Tamamdır teşekkürler.