Keremefe_1

Becerikli
Monitörün DP giriş yerinin çalışmadığını 2 tane çalıştığından önceden test ettiğim için emin olduğum kablo ile test edip çalışmadığını görüp garantiye gönderdim. Geldiğinde ise ASUS herhangi bir sıkıntı yok dedi ama hâlâ ekran kartındaki yerler çalışmasına rağmen monitördeki DP yeri çalışmıyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ark birikmesi olduğu için çalışmıyordu. Ben DisplayPort kullanıyordum, ara sıra HDMI’da da sorun oluyordu.
Fişi prizden çek, monitörün kırmızı ışığı sönene kadar bekle. Işık tamamen sönünce fişi tekrar tak. Böylece monitörün çalışacaktır.

Ark birikmesi olduğu için çalışmıyordu. Ben DisplayPort kullanıyordum, ara sıra HDMI’da da sorun oluyordu.
Fişi prizden çek, monitörün kırmızı ışığı sönene kadar bekle. Işık tamamen sönünce fişi tekrar tak. Böylece monitörün çalışacaktır.
deneyim hocam

işe yaramadı reis. hatta monitörün kırmızı ışık bile gözükmedi

Son düzenleme:
Başka bir pc'de deneyip çalışmadığına emin ol. Sonrasında arızanın videosunu çek ve servise email ile destek talebinde bulun.