Quability

Başarılı
Merhaba 1 yıl önce aldığım ASUS VP249QR monitörümde çizgiler çıkmaya başladı. Opera kullanıyorum ve Full karanlık modda bu çizgiler ortaya çıkmıyor ama girdiğim site beyaz olunca veya izlediğim videoda ekrana parlak ışık gelince görev çubuğunun orada beyaz çizgiler çıkıyor.

Görsellerde göreceğiniz gibi YouTube'da karanlık modda çektiğim fotoğrafta herhangi bir problem yok (yorumlar kısmına inince çizgiler gidiyor, video gözüküyorken çizgiler yine geliyor) ama ekran beyaz olunca çizgiler geliyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-07 at 18.31.48.webp
    WhatsApp Image 2025-04-07 at 18.31.48.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 115
  • WhatsApp Image 2025-04-07 at 17.53.56.webp
    WhatsApp Image 2025-04-07 at 17.53.56.webp
    235,4 KB · Görüntüleme: 107
Panel arızası. Garantiye verin, daha önce garantiye vermediyseniz ürünü yenisiyle değiştirirler, garantiye verdiyseniz onarırlar (paneli değiştirirler). Garantisi bittiyse, gittiği yere kadar gittikten sonra parasıyla onarım yaptırabilir veya yeni bir monitör satın alabilirsiniz.

Panel arızası. Garantiye verin, daha önce garantiye vermediyseniz ürünü yenisiyle değiştirirler, garantiye verdiyseniz onarırlar (paneli değiştirirler). Garantisi bittiyse, gittiği yere kadar gittikten sonra parasıyla onarım yaptırabilir veya yeni bir monitör satın alabilirsiniz.

Hocam garanti kağıdı ve fatura fotokopisi falan istiyorlar bende ayrı bir garanti kağıdı yok sadece bir ASUS kitapçığı var onun içinde garanti ile ilgili bir bölüm var ama kabul ediliyor mu bilmiyorum ayrıca e-fatura var sadece. Alttaki arkadaşta garantiye göndermiş ama kırık olarak geri almış bundan da çekincem var. Garantiye yollamalı mıyım ve bu eksik belgelerle yollasam kabul ederler mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-07_194048529.webp
    resim_2025-04-07_194048529.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 63
Üründe fatura, aynı zaman da garanti yerine geçer. Eğer imkanınız var ise cihazı elden, göstererek kontrol ettirek teslim edebilirsiniz. Hatta evraklara işletirsiniz, içiniz rahat eder. Kargo ile monitör almakta, göndermekte başlı başına tehlikeli. E Fatura zaten ürün. Garanti evrakları çoğu üründe boş oluyor zaten. En önemlisi faturanızın olması. Ben bu tarz ürünleri genelde yetkili servise elden teslim ediyorum, kargo da başına her şey gelebilir.

Üründe fatura, aynı zaman da garanti yerine geçer. Eğer imkanınız var ise cihazı elden, göstererek kontrol ettirek teslim edebilirsiniz. Hatta evraklara işletirsiniz, içiniz rahat eder. Kargo ile monitör almakta, göndermekte başlı başına tehlikeli. E Fatura zaten ürün. Garanti evrakları çoğu üründe boş oluyor zaten. En önemlisi faturanızın olması. Ben bu tarz ürünleri genelde yetkili servise elden teslim ediyorum, kargo da başına her şey gelebilir.
tamam teşekkürler