ZeroPlus Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 195 Beğeniler 26 Yer Sivas 24 Eylül 2024 #1 Windows 10 ISO'm var ama GPT mi yoksa MBR mi bilmiyorum, ne yapmalıyım? Not: Windows X64. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2024
Çözüm mortem.dll 24 Eylül 2024 ZeroPlus dedi: Windows 10 ISO'm var ama GPT mi yoksa MBR mi bilmiyorum, ne yapmalıyım? Not: Windows X64. Genişletmek için tıkla... Biraz eski bir laptop gibi. Başlat kısmına cmd yazın ve yönetici olarak çalıştırın. cmd ekranına diskpart yazın. Ardından cmd ekranına list disk yazın. Eğer GPT ibaresinin yanında bir * simgesi varsa diskiniz GPT formatında. Yoksa MBR formatında.
ZeroPlus dedi: Windows 10 ISO'm var ama GPT mi yoksa MBR mi bilmiyorum, ne yapmalıyım? Not: Windows X64. Genişletmek için tıkla... Biraz eski bir laptop gibi. Başlat kısmına cmd yazın ve yönetici olarak çalıştırın. cmd ekranına diskpart yazın. Ardından cmd ekranına list disk yazın. Eğer GPT ibaresinin yanında bir * simgesi varsa diskiniz GPT formatında. Yoksa MBR formatında.
mortem.dll 66 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.341 Makaleler 49 Çözümler 112 Beğeniler 4.146 Yer Cordis Die 24 Eylül 2024 #2 ZeroPlus dedi: Windows 10 ISO'm var ama GPT mi yoksa MBR mi bilmiyorum, ne yapmalıyım? Not: Windows X64. Genişletmek için tıkla... Biraz eski bir laptop gibi. Başlat kısmına cmd yazın ve yönetici olarak çalıştırın. cmd ekranına diskpart yazın. Ardından cmd ekranına list disk yazın. Eğer GPT ibaresinin yanında bir * simgesi varsa diskiniz GPT formatında. Yoksa MBR formatında. Son düzenleme: 24 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
ZeroPlus dedi: Windows 10 ISO'm var ama GPT mi yoksa MBR mi bilmiyorum, ne yapmalıyım? Not: Windows X64. Genişletmek için tıkla... Biraz eski bir laptop gibi. Başlat kısmına cmd yazın ve yönetici olarak çalıştırın. cmd ekranına diskpart yazın. Ardından cmd ekranına list disk yazın. Eğer GPT ibaresinin yanında bir * simgesi varsa diskiniz GPT formatında. Yoksa MBR formatında.